Noi am fost puii vii ai lui Ion Cristoiu!

Cine vrea sa cunoasca adevarata poveste a „Gainii care a nascut pui vii” o poate face aici!

Daca vreti sa vedeti cine a facut cel mai dinamic ziar de dupa razboi, priviti fotografiile de pe acest blog si imaginati-va ca, in urma cu 19 ani, eram niste tineri de 20/30 de ani care ne doream o alta societate. Voiam sa respiram liber si occidental! Ion Cristoiu a avut ideea si cum sa o facem. Si ne-a invatat multe despre presa. Din aceasta cauza, noi toti suntem „puii” lui. Altii au vrut sa ne murdareasca si ne-au pus stampile de tabloid, de presa facila etc, etc, etc… N-a fost asa, iar colectiile Bulinei rosii stau in rafturile Bibliotecii Nationale, gata sa contrazica. Intr-o zi, le vom scoate la lumina.

adriana halpert si marilena pribu evz 13 mar 2011 044Adriana Halpert si Marilena Pribu, ziarist si corector! Pe vremuri nu se concepea redactie fara aceasta simbioza.

bogdan munteanu evz 13 mar 2011 061El e Bogdan Munteanu, unul din fratii lui Marian Munteanu. Era secretarul nostru de redactie. In poza din spate, puteti vedea cum arata la inceputul anilor 90. Acum e directorul editurii Valahia și președintele consiliului director al Fundației Euxinus. Un „bulinar”veritabil si tata a cinci copii.

doru dragomir, madalin, petrisor canaevz 13 mar 2011 644

De la stanga la dreapta: Doru Dragomir (Ziua Veche), Madalin Pribu (QMagazine) si o jumatate din Petrisor Cana (Evz), intr-o dezbatere aprinsa

mihaela popescu si g dogaruevz 13 mar 2011 074Mihaela Popescu si Gabi Dogaru, doi ziaristi de investigatii, cu ochii pe geanta colegei Maria Luiza Ostaficiuc

oana maiuga si godinacevz 13 mar 2011 070Parca nici n-au trecut 19 ani peste frumosii astia! Oana Maiuga, candva la Sectia „Servicii secrete”, acum producator la Stirile ProTv, si Cristi Godinac, seful Sindicatului jurnalistilor, MediaSind.

Lasă un răspuns