Despre mine, despre un blog …

Blogul meu este spaţiul pentru tot ce nu găseşti în ziarul tabloid. Aştept să postezi tot ce te preocupă sau te amuză, dar îmi rezerv dreptul de selecţie. Exprimă-te liber şi învaţă să accepţi şi un alt punct de vedere. Combate fără patimă, dar cu zvâc în replică! Putem învăţa unii de la alţii şi în secolul 21. Vreau să încercăm împreună să creăm un spectacol în comunicare, fiindcă prea multe lucruri terne fac parte din viaţa noastră.

Pentru cei care nu ma stiu…

In presa – de 20 ani. Primul job, reporter la cotidianul ”Tineretul liber”, l-am castigat in urma unui concurs in 1990. Din 1993, au inceput unii din cei mai frumosi ani ai gazetariei mele: redactor sef adjunct la ”Evenimentul zilei” condus de Ion Cristoiu. Am plecat in 1997, o data cu maestrul si restul echipei sale. Din 1998, am inceput, alaturi de Adrian Halpert (fost coleg de la EVZ) construirea a ceea ce avea sa devina ziarul Libertatea – cel mai popular cotidian. Tot impreuna am plecat in 2006 de la Libertatea, ca sa lansam tabloidul Click!, in cadrul Adevarul Holding.

De la 1 octombrie 2009 până în mai 2012 am fost directorul de proiect al unei campanii umanitare fara precedent in presa romaneasca, desfasurata de Click! si intitulata „Din inima pentru copii”. Apoi am făcut un pas spre un alt drum. Am implementat proiectul caritabil la ziarul Libertatea și, în același timp, am devenit redactor șef adjunct la Evenimentul zilei. Sunt foarte mândră de felul in care a evoluat campania ”Ajută copiii!”în ziarul Libertatea si mai ales de faptul ca strange oamenii buni in jurul ei.

Din 15 ianuarie 2013 sunt redactorul șef al EVZ. Istoria acestui ziar continuă să se scrie, avându-i în vârf pe cei care l-au impus în peisajul media în urmă cu 20 de ani. Fostul redactor sef adjunct Dan Andronic a devenit proprietarul Evenimentului zilei, eu îl secondez, iar  Ion Cristoiu, cel care a creat acest cotidian, este editorialistul ziarului și mentorul nostru.