Ziua in care s-a produs Marele Cutemur in politica, asigurari si fotbal

4 martie 2014. Pământul s-a zguduit cu 2,8 pe Richter. Poate au simtit seismul doar peștii de la Vrâncioaia. La București, în Parlament s-a scuturat din temelii USL-ul. Crin Antonescu a demisionat din funcția de șef al Senatului, iar Victor Ponta a beneficiat de victorie: și-a trecut noul guvern PUPU (Psd, Udmr, Pc, Unpr) prin Palament cu majoritate de voturi. Chiar dacă președintele Traian Băsescu a impus niște condiții și a anunat că va contesta noul guvern la Curtea Constituțională, el nu l-a mai atacat pe premier și nici ”Victor Viorel Ponta” nu i-a mai zis apăsat.

În lumea fotbalului a fost cutremur de gradul 8. Opt ”grei” – impresari, manageri și antrenori – au fost condamnați la ani grei de închisoare. MM Stoica, frații Giovani și Victor Becali, Gigi Nețoiu, Gică Popescu, Jean Pădureanu, Cristi Borcea și George Copos sunt deja în celule.

O arestare spectaculoasă s-a înregistrat și în mediul de afaceri. Președintele ASF, Dan Radu Rușanu a fost arestat pentru 29 de zile pentru că a uneltit trecerea unei Ordonanțe prin Guvern.

Mi s-a părut interesant să verific dacă horoscoapele de prin presă i-a avertizat în vreun fel pe protagoniștii acestei zile ”zguduitoare”. Nu și pentru cei opt din fotbal, că pierdeam timp cu  căutarea zodiilor. Crin și Ponta sunt în Fecioară, iar Rușanu în Gemeni. Amuzați-vă și voi!

Fecioară

EVZ – (Dom Profesor)

Nu exagera inutil cu tăiatul firului în patru, cu detaliile. Azi trebuie să dai dovadă de anvergură și un orizont larg de vedere ca să beneficiezi de o oportunitate neașteptată.

Libertatea (Elena Bunescu)

Descoperi că acum ai mai multe motive de teamă și simți nevoia să te aperi. Dar nu știi de cine anume.

Adevărul (Tina Rizea)

Amenințările care sunt proferate la adresa ta, nu te intimidează.Este bine să renunți la intervențiile critice și să-ți analizezi propriile interese.

Gemeni

EVZ (Dom Profesor)

Conjunctura indică un plan sentimental foarte încărcat, cu situații noi care pot ridica probleme greu de rezolvat. Mici reproșuri din partea anturajului din cauza superficialității tale.

Libertatea (Elena Bunescu)

Bine ar fi să încerci să observi cine te bârfește și îți subminează autoritatea. Vei știi de cine să te ferești.

Adevărul (Tina Rizea)

Aveți încredere în promisiunile celor pentru care lucrați și foarte curând veți fi dezamăgit. Deocamdată visați liniștit la promisiunile primite.

Lasă un răspuns