Pun pariu pe talent!

Am demarat un nou proiect, avandu-i alaturi pe doi tineri deosebiti: Gabi, student in primul an si Andrei, clasa a XII-a la Colegiul ”Gh. Lazar”. Impreuna ne-am aventurat, in urma cu doi ani, in ceea ce avea sa devina un eveniment a mii de liceeni bucuresteni: campania caritabila ”Never be alone”, susținută cu o serie de concerte la care au participat cei mai in vogă artiști și trupe. Am continuat și continuăm, alături de Silviu Ionescu, cu campania de mentorat ”O șansa copiilor de la țară”. Iar de joi, 1 noiembrie…

Prima competitie interactiva intre liceele din Romania, proiect al Asociatiei Romane a Profesionistilor Mass Media, are ca membri in organizare tot elevi de liceu si studenti. Ea va fi prezentata publicului de Evenimentul Zilei, www.punpariupetalent.ro si www.zdt.ro  In mod normal toata lumea se intreaba de ce au fost alesi oameni atat de tineri pentru un proiect foarte ambitios?

Raspunsul este unul cat se poate de simplu. Tinerii au fost atent selectati, iar ei sunt primii care pot da un feedback real pentru un proiect targetat pe liceeni.  Experienta anterioara a fiecarui membru garanteaza o echipa serioasa, inovativa, plina de putere si entuziasm. Aceste ingrediente sunt esentiale in dezvoltarea proiectului.

O parte a echipei a reusit sa dezvolte cel mai mare proiect caritabil adresat tinerilor din Romania – “Never be alone” – cu ocazia acestei reusite ei au inteles ce inseamna sa lucrezi cu toata industria muzicala, cu presa, cu parteneri media, sponsori si public. Rezultatele proiectului au fost foarte bune si vizibile motiv pentru care au revenit intr-un proiect mai ambitios in care trebuie sa convinga largul public fara ajutorul vedetelor, cel putin in prima faza.

Fara alte introduceri ei sunt :

17 studenti si elevi, divizati in 4 departamente:

episodul-1

 • Management

Gabriel Feresteanu , Project Coordinator

Andrei Niculae, Project Coordinator

 • Parteneri&PR
Silvia Astefanei – Partenership
Ileana Nicolescu- Partenership
Claudia Balacciu – Institutional Partenership
Germina Olteanu- Institutional Partenership
 • Fundrasing
Oancea Andreea Irina
Diana Aldea
Ana Maria Gafita
Andreea Niculae
 • Resurse Umane

Anisoara Stoian
Ioana Popescu
Andrei Porosanu
Gabriela Popescu
Anca Niculae
Ina Susnoschi
 • Technical Team
Nguyen Tien
Suntem convinsi ca vom face o treaba buna si va invitam sa urmariti pe net ce adolescenti talentati avem!

O părere la “Pun pariu pe talent!

 1. Costin

  Buna,

  puteti, va rog, modifica link-ul catre blogul meu din blogrol? noua adresa e costin.ro (in loc de ecostin.com).

  Multumesc,
  C.

Lasă un răspuns