O sansa copilului de la tara!

În jurul Crăciunului acţiunile umanitare se înmulţesc considerabil şi nu ştii în care să te implici . E adevărat că fiecare are o importanţă deosebită, dar trebuie să îţi permiţi să contribui fără un efort suplimentar. Avantajul acestei acţiuni este că nu presupune un efort din partea celor implicaţi, ci doar dorinţă de a oferi o mână de ajutor în schimbarea sărbătorilor unor familii care au nevoie .

Unde-s mulţi, puterea creşte! – Aceasta  a fost una din premisele acestei acţiuni . Aşa s-a născut CHANCE IN A BOX (Şansa intr-o cutie) .

CUTÍE, cutii, s. f. 1. Obiect  de carton etc. în formă de cub, gol în interior ; ( definiţia oferită de DEX ) Ne propunem să umplem cât mai multe cutii cu jucării,dulciuri şi haine pentru familiile din mediul rural. Oferă-le şansa unui Crăciun diferit. Poţi contribui şi tu! Rămâi alături de noi şi ajută-ne ca până de Crăciun să umplem cutiile cu bucurie.

afis

Fac apel la toti cei care pot sa doneze sau sa colecteze de la prieteni jucarii,haine,carti etc, pentru copii cu varsta intre 8 si 14 ani, sa se alature campaniei noastre! Puteti lasa mesaj pe pagina de facebook Silviu Ionescu.

Mai mult, va rog sa postati pe paginile voastre de facebook afisul Chance in a Box iar obiectele stranse fie ni le dati noua, fie le duceti personal unor copii din mediul rural care nici nu viseaza la ele!

Colecta trebuie sa se incheie pana marti, 20 decembrie, deoarece pe 21 sau 22 decembrie le vom duce la scoala si gradinita din comuna Brezoaele, judetul Dambovita. Proiectul nostru – O sansa copilului de la tara –  se desfasoara sub patronajul Asociatiei Romane a Profesionistilor Mass-Media. Urmariti pe www.ziaruldelatara.ro si veti afla mai multe.

Pentru cine vrea sa ajute!

Cont RO 70 BRDE 445 SV 90385294450
deschis la BRD, agentia Beller, de Asociatia Romana a Profesionistilor Mass Media
CUI 28373727
telefon Silviu Ionescu – 0730.660.424

Lasă un răspuns