Jurnalistul care a fugit de la Antena in SUA a transmis pentru B1

Jurnalistul Dan Boanta, fugarul de la Antene in America, a facut o transmisie foarte interesanta si buna pentru postul B1. De la el am aflat ca seismul de 5,8 grade s-a produs la o adancime de 5 km, ceea ce explica miscarea telurica violenta. Am aflat si ca, deja, Dan Boanta lucreaza la un post de televiziune american.

O prietena, care traieste in America, imi spune pe mess ca acum se pregatesc sa intampine o mare furtuna. ”Acum evacueaza populatia din partea de East la North Carolina,South Carolina,Virginia,WashingtonDC, inclusiv de la Casa Alba si o parte din Long Island(New York)”, imi zice. Va transmite in continuare Boanta?

10 păreri la “Jurnalistul care a fugit de la Antena in SUA a transmis pentru B1

 1. codeus

  eu n-am inteles de ce e fugar? a plecat omul in State, sa fie sanatos, dar de ce e fugar? mai ales in raport cu o televiziune

 2. Simona Ionescu Autor articol

  Cody, nici eu n-am inteles, asa ca n-am cum sa-ti raspund. Stiu doar ca nu mai suntem pe vremea lui Ceasca si ca esti liber sa alegi unde vrei sa traiesti. Omul a sunat la post, a spus ca vrea sa ramana acolo ca sa-i fie lui si familiei mai bine si cred ca nu era asa un motiv de suparare, dupa cum a lasat sa transpara conducerea Antenei in comunicatul dat si au povestit colegii lui Boanta pe net.

 3. codeus

  astia au ceva tare (ramasite) la creier de pa vremea lui Trasca. odata ce renunt a fi angajatul cuiva nu inseamna ca sunt fugar. in conditiile actuale esti fugar in raport cu legile unui stat , daca le-ai incalcat, nicidecum in raport cu o televiziune sau orice alta firma ar fi ea

 4. bogdan

  mai oameni buni de ce toata lumea spune jurnalistul fugar sau jurnalistul care a fugit in sua??? sa pleci oriunde in lume e legal !!! d-ooohhh !

Lasă un răspuns