Chinezu dă politică la tot cartieru

N-am avut nici timp de scris pe blog, dar nici chef. Știți cum e, când te apucă o sictireală generală de tot ce se întâmplă în jurul tău, o încrâncenare cu tine însuți că asiști la lucruri pe care le-ai vrea altfel, dar pe care nu le poți schimba… Mă rog, s-ar putea spune că m-am autocenzurat.

Revin, însă (și o să-mi revin), fiindcă fratele Chinez își bagă iar coada în politică și ăsta-i singurul fapt pozitiv pe care l-am perceput în ultimele 48 de ore. Nu, nu se înscrie în alt partid decât cel al blogosferei, nu candidează și nici nu-și propune să execute politicieni în piața publică. Doar bagă carbuni în site-ul politicalocala.ro

”Mie îmi place țara asta a noastră. Uneori mă enervez atât de tare pe mine că îmi place de nu pot să vă spun. După aia îmi trece enervarea și iar îmi place. Și tot așa. Căci, nu-i așa, sunt român sadea 🙂

În fine, nu vreau să intru în sentimentaliste ieftine. Sau mai scumpe, depinde de feellingul fiecăruia. Io vreau doar să vă anunț că acum, de ziua României, relansez politicalocala.ro. Un proiect cu care am cochetat de ceva vreme, dar de care nu am avut nici timp, nici resurse, nici tovarăși cu care să îl apuc de mânere :)) Dar acuma s-a schimbat modificarea :D”.

Restul îl citiți la Chinezu pe blog. Ideea e că va da politică la tot cartieru* bloggeristic, arătându-ne politicieni din toată țara și faptele lor.

O părere la “Chinezu dă politică la tot cartieru

Lasă un răspuns