Andrei Badin pleaca de la Antene (Stirile diminetii)

– Jurnalistul Andrei Badin a anuntat, cu putin  timp in urma pe face book, ca are ganduri de duca, dupa modelul Moise Guran. Doar ca a  ales (sa se rupa) fara intrebarile lui Moise, marturiseste Andrei, dar nu vrea sa dea alte amanunte.

– Apele amestecate cu soda caustica din Ungaria au ajuns in Dunarea din Romania. Este cel mai mare accident ecologic ce a lovit tara veccina, dar care ne poate afecta si pe noi intr-o oarecare masura.

„Asta nu e apă ce a intrat în casa mea sau a vecinilor. E comunism, că e roşie. Se ştia de multă vreme cât de uşor poate fi inundată zona asta. Credeţi că a interesat pe cineva? Îl mai interesează pe careva că în grădină m-am trezit cu mobilă a vecinilor, că economiile mele sunt într-un dulap plin de mîl sau că singurele haine pe care le mai am sunt cele de pe mine? Nu am nevoie de milă. Am nevoie de explicaţii”, spune Zoltan Martun.

Cititi un amplu reportaj, cu imagini incredibile, realizat de corespondentii trustului Adevarul!

– La Cluj, spectacolele de la Opera au fost suspendate din cauza temperaturii scazute din sala.

– Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu au facut cu adevarat „minuni”. Ultimul bebelus ars in incendiul de la maternitatea Giulesti a plecat ieri dupa-amiaza acasa.

– In aceasta seara, de la ora 19.00, Monica Tatoiu va servi la mese si va face conversatie cu clientii restaurantului Riviera din Parcul National (bd. Basarabiei nr 23), pentru a ajuta o fetita ce are nevoie de o operatie pe cord. Preturile nu sunt piperare, iar o parte din incasarile localului va fi donata micutei Madalina.

Veniti la cina la Riviera! Monica Tatoiu e vedeta momentului, datorita controverselor privind produsele naturiste in tratarea cancerului. Veti petrece o seara de neuitat!

7 păreri la “Andrei Badin pleaca de la Antene (Stirile diminetii)

  1. Pingback: Domnul Chihleanu de la Margina – 1 | Ioan Usca

  2. Simona Ionescu Autor articol

    Alin, fiecare cu perceptia lui. Bine insa ca te-ai prins intr-un final!

  3. Pingback: polimedia.us/fain/

  4. Pingback: Simona Ionescu » Andrei Bădin pleacă de la Antene la B1

Lasă un răspuns