Andrei Bădin pleacă de la Antene la B1

Cu ceva timp in urma va anuntam aici ca Andrei Badin va pleca de la Antena 3. Erau nemultumiri acumulate. Mihai Gadea l-a chemat la o discutie si l-a cam convins sa ramana, promitandu-i mana libera pentru niste proiecte noi.

N-am vazut nimic nou pe sticla, iar acum Andrei a anuntat ca i-a strans mana lui Gadea si si-a luat ”la revedere” de la postul din Baneasa. Din ianuarie va incepe sa cladeasca ceva nou la B1, alaturi de Sorin Oancea, noul manager de pe Calea Victoriei, de Ion Cristoiu, Aura Țițirigă si Robert Turcescu. Eu cred ca o sa le iasa ceva grozav, fiindca va fi altceva in peisajul presei noastre.

alecu racoviceanu, andrei badin, moise guran si, in picioare, un director de la Orange, Bogdan AtanasiuAcum o luna si ceva, cand ne adunaram noi, ziaristii de la ”Bulina roșie”, la restaurant, dupa despartirea din 1997. Ne uitam la pozele de demult… De la stanga la dreapta: Alecu Racoviceanu, Andrei Badin, Moise Guran, iar in picioare, Bogdan Athanasiu.

18 păreri la “Andrei Bădin pleacă de la Antene la B1

 1. neuronos

  andrei badin a postat pe blogul lui un post(cu video documente) ultimatum adresat lui basescu despre neste intimplari (de cand era student la marina) la un revelion .postul a existat mai putin de o zi. ma asteptam ori sa fie asasinat ori sa ia banu. Andrei traieste 😉

  cam atat despre „jurnalistul” andrei

 2. Simona Ionescu Autor articol

  Nu stiu despre ce vorbesti, Neuronule! Daca e ceva adevarat, doar Andrei iti poate raspunde. Eu stiu un lucru: in ziaristii de Investigatii mereu s-a aruncat cu noroi. De aceea am rezervele mele in ceea ce privesc afirmatiile tale.

 3. Simona Ionescu Autor articol

  Deh, ce spuneam…Sa fii anonim si sa arunci cu noroi e cel mai simplu!
  E greu in ziua de azi. Publicul s-a invatat ca jurnalistul sa fie de stanga sau de dreapta. Cale de mijloc nu mai exista si s-a uitat de tot menirea jurnalistului. Pe vremuri se alerga dupa stiri exclusive, nu sa-l aducem in studio pe X sau Y si sa-l facem albie de porci sau sa-l lasam sa debiteze aberatii doar fiindca ne place orientarea politica a invitatului.

 4. Adrian SM

  E ceva putred la Antene…. Nu demult a plecat de acolo şi Moise Guran, un băiat pe care-l apreciez f. mult.

 5. Sibilla

  Am încredere în Bădin, JURNALIST PROFESIONIST !
  Să-i urăm Succes !
  Corect subliniat, d-na Simona Ionescu, respect .
  Sibilla

 6. Sandi

  NU cred ca i-a pus cineva pumnul in gura lui Andrei Badin la A3. Asa ca ori e o raca intre el si cineva de acolo ori a primit mai multe parale de la B1Tv.
  Oricum sper ca A.B. sa nu faca vreun tandem cu Tristoiu !!
  Ii urez succes !

 7. Gelu

  Intr-adevar ar fi o mare dezamagire ca Andrei Badin sa faca un show impreuna cu Cristoiu !
  Sper ca dupa plecarea slugoiului basescian Moraru , postul B1Tv sa incerce sa se ridice la nivelul RTv si A3.
  Cred ca Andrei Badin ar fi foarte bun in a echilibra emisiunea aia 2+1 care cam canta in struna lui Basea si slujitorilor lui pedisti !

 8. Lucidu

  Sa pleci de la Antene -de fapt singura opozitie ce se mai egzista in Romanica -si sa te tirezi la ..dusmanul pe car’ l-ai expus oprobiului public drept post T.V. „traienist” ,pupincurist ,securist (de la patron ….nu?) spalator de creiere ,antidemocratic si etc ,e un salt destul de mare ,si fara de parasuta ,dar fiindca banii n-au miros si nici constiintele valoare ,nimic nu te mai mira in acest sistem unde-ti vinzi si pe ma-ta si pe tac-tu p’un numar de firfirici !

  Vezi ,d’aia tara asta e plina de deontologi-ologi in alea-alea !

 9. Simona Ionescu Autor articol

  Lucidu, l-ai auzit tu pe Andrei Badin „expunand postul B1 oprobiului public”, spunand ca e „traienist, pupincurist, securist”? Nu e clar din ce am scris aici ca nu pleaca la B1 pentru bani? De cand nu ai mai vazut tu o emisiune de-a lui Andrei la Antena?

 10. andrei badin

  Simona, lumea nu a priceput un aspect important. B1 are un alt actionarat acum. Sorin Oancea are controlul editorial. Cat despre bani…. Am plecat alaturi de oamenii care au facut Antena 3: Sorin Oancea si Aura Titiriga. Oamenii sunt cei mai importanti.

 11. Simona Ionescu Autor articol

  Nu te amari Andrei. Putini inteleg asta – mai ales importanta oamenilor si ceea ce stiu sa faca! D-aia presa a ajuns unde a ajuns!

 12. radu popa

  @neuronul lipsa: video a fost, l’am vazut si eu. Era marturia unui fost ofiter despre cum au violat o fata, in vacanta de iarna 71/72, cred

 13. radu popa

  Iar din grupul de studenti facea parte si basescu. Ulterior acuzatiile fetei au mers spre el, dar securitatea l’a „spalat”, ptr ca era student acolo si ptr ca tocmai fusese racolat de Directia a IV’a. Dar ca intelegi cum functioneaza un ziarist, trebuia” sa fi fost”, ca sa parafrazez un vers din Radu Gyr.

 14. Laureen

  La B1 Andrei nu se prea vede.Parca era mai vizibil la Antena.Sunt 2 posibilitati, ori este eclipsat de prezentatoarea in fapt a emisiunii, el fiind invitat permanent, o femeie pregatita si foarte documentata, ori acolo la Antena era ajutat excesiv, lucru care aici se pare ca nu se intampla.Nu stiu de unde apar aprecierile astea superlative la adresa lui dar, fiecare are dreptul la opinie.Pana una-alta este un participant docil si impersonal la Actual B1 si-atunci despre ce vorbim?

Lasă un răspuns