Marea Batalie a Trupelor

O sansa pentru trupele romanesti! Nu neaparat pentru premiul cel mare de 100.000 de euro cat pentru posibilitatea de afirmare pe plan international. De aceea am zis imediat „da, public” cand fostul meu coleg Bogdan Comaroni m-a rugat sa-l ajut la mediatizarea Marii Batalii a Trupelor Muzicale din intreaga lume.

“Global Battle of Bands” (GBOB) pune la bataie suma de 100.000 de dolari. In perioada 26-27-28 noiembrie, la Arenele Romane din capitala (Parcul Carol) se va desfasura competitia Global Battle Of The Bands (GBOB), dedicata muzicii live, considerata a fi cea mai mare de acest fel din lume, reunind 12.000 de muzicieni din peste 30 de tari.

GBOB este la a saptea editie pe plan mondial si la a patra la nivel national.

Sunt acceptate in concurs formatii intre 2 si 10 membri, fara limita de varsta si care pot canta orice gen de muzica.

Finala trupelor castigatoare din cele peste 30 de tari se va derula in Malaesia. Toate cheltuielile de deplasare si cazare pentru finaliste vor fi suportate integral de GBOB.

Trupele care doresc sa se inscrie in competitie pot accesa site-ul http://gbob.com/profile/GBOBRomania, sectiunea inregistrare, unde au la dispozitie toate informatiile necesare.

Sfinx Experience, organizatorul si gazda concursului national GBOB, pune la dispozitie in locatia proprie, la Arenele Romane, 3.500 de locuri intr-un cort incalzit. De asemenea, va asigura intreaga productie tehnica a showului la care este asteptat un public numeros ce isi vor sustine formatiile favorite.

GBOB Romania va beneficia de sprijinul Consiliului Generalal al Municipiului Bucuresti-Primaria Municipiului Bucuresti, Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti-ARCUB si Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu.

Pentru alte amanunte – contact: simona.berca@sfx.ro   telefon: 021-335 34 81/82

Lasă un răspuns