Procuror: „Te aranjez eu pe tine si pe curva ta!”

„In plangere s-a aratat ca procurorul Roman Calin a dat buzna peste procurorul Gavra in biroul acestuia si l-a luat de gat, adresandu-i amenintari si injurii: “Bai, infractorule, faci abuzuri si falsuri, te rezolv eu pe tine! Esti un escroc!” La 14 iunie 2009, s-a repetat un episod asemanator, dar la Bucuresti, in fata sediului INM unde se sustinea un examen de promovare in functie, in prezenta procurorilor Vasile Popa si Gheorghe Vidica. Cu acel prilej, Roman l-a apelat pe Gavra: “Bai, infractorule, ce cauti tu aici la examen?! Ce cauti aici la examen tu si curvele tale!? Ce cauta puscariasii si infractorii la examen? Te aranjez eu pe tine si pe curva ta!

Te bag in p… matii cu informarile tale cu tot! Esti un gunoi, escroc si infractor, ai dosare penale! (…) lasa ca te zbor eu din parchet, tu pe multi ai rezolvat in parchetul acesta si am sa fac eu o plangere la CSM impotriva ta, pentru a vedea cum ai ajuns tu sef de sectie la urmarire penala!

Ati inteles, da?! Asta e doar o parte din dialogul si incredibila poveste a unui conflict intamplat la Parchetul Bihor, pentru care a fost nevoie de interventia Ministerului Public. Protagonistul principal, cel ce pare mai degraba ca si-a pierdut mintile decat cumpatul, este procurorul Roman Calin. Cititi incredibila relatare pe site-ul Lumea Justitiei!

2 păreri la “Procuror: „Te aranjez eu pe tine si pe curva ta!”

  1. Valentin R

    Nu, Romania este un cosmar pentru MAJORITATEA OAMENILOR care traiesc aici!
    Toata stima pentru doamna Simona si „Bibliotecar”, cat si pentru meseriile pe care le practica!

Lasă un răspuns