Cine este puştoaica blondă care a pierdut trofeul la X-Factor!

Ioana Anuţa, o puştoaică blondă cu voce superbă, nu a câştigat concursul X-Factor, deşi mi-ar fi plăcut să fie aşa. Despre ea, probabil, că nu se va mai scrie prea mult acum, atenţia fiind concentrată, firesc, către câştigător. O cunosc pe acestă fată şi cred că trebuie să împărtăşesc şi celor care au urmărit competiţia şi lucruri mai puţin ştiute despre ea.  Publicul a aflat că este încă elevă de liceu şi că e din Slatina. Am să vă spun şi ce nu ştiţi despre Ioana, de ce am votat-o, dar şi de ce mă bucur pentru faptul că Antena 1 i-a dat şansa să participe la o altă competiţie grea, ca aceea de la emisiunea “Te cunosc de undeva”.

ioana-in-concert-la-arenele-romane - Copy

Ioana e atât de îndrăgostită de muzică încât face orice sacrificiu să performeze şi să-şi clădească o carieră în domeniu. Când băieţii de la X-plod, cea mai tânără formaţie rock românească invitată la marile concerte din Occident,  au cooptat-o în trupa lor ca solistă vocală, micuţa olteancă nu a stat pe  gânduri. Era în clasa a X-a, dar n-a ezitat să facă naveta Slatina – Bucureşti pentru a repetiţii şi concerte. Băieţii, liceeni şi ei, i-au apreciat mult vocea şi au tratat-o ca pe mica lor prinţesă. I-am cunoscut bine, fiindcă au venit cu inima deschisă la câteva concerte caritabile pe care le-am organizat în sprijinul copiilor grav bolnavi, în campanile pe care le-am coordonat.

Ioana şi X-plod au urcat pe scenă alături de mari artişti şi întotdeauna vocea Ioanei a primit aplauzele meritate. Au participat alături de Alexandra Stan, Antonia, La-la Band, Aeroport, Deepside Deejay, Viţa de vie, Vunk şi mereu au fost apreciaţi. Cea mai deosebită întâmplare cu Ioana Anuţa îmi amintesc că s-a petrecut la un concert caritabil, desfăşurat la Colegiul Mihai Viteazul. În acea zi, Ioana avusese teză şi a plecat destul de târziu din Slatina către Bucureşti. Promisese că va veni şi că nu putea să-I lase pe băieţii din trupă fără solist vocal în faţa unei săli pline cu liceeni. Suna de pe drum şi comunica mereu unde se află. Era la intrarea în Bucureşti şi X-plod mai avea 35 de minute până să urce pe scenă. Cu toţi am crezut că totul va fi ok. Din păcate, maşina Ioanei a fost prinsă într-un blocaj obişnuit pentru orele după-amiezii în Capitală şi totul s-a năruit. Navetista de la Slatina n-a ratat următorul concert, desfăşurat la Liceul “Jean Monnet”, două săptămâni mai târziu, unde a cântat tot pentru salvarea unui copil . “Pentru mine muzica e totul”, spune des puştoaica blondă.

ioana-si-cristi-de-la-xplod

Aceasta este Ioana Anuţa. O artistă care va creşte pe scenă, sub lumina reflectoarelor, şi de care vom mai auzi.

2 păreri la “Cine este puştoaica blondă care a pierdut trofeul la X-Factor!

Lasă un răspuns