Razvan Corneteanu, fostul manager de la Adevarul, e actionar la Hotnews

Fostul director general al trustului de presă Adevărul Holding, Răzvan Corneţeanu, a devenit începând de săptămâna trecută asociat la Media BIT Software, firmă care operează portalul de ştiri Hotnews.

Corneţeanu a preluat un pachet de participaţii de 9%. Conform datelor de la Registrul Comerţului, în acţionariatul companiei figurează Ioan Mărgărit (36,9%), fondatorul Hotnews, jurnalista Manuela Preoteasa (31,4%), Andrei Woinaroski (17,9%), directorul general Hotnews, şi Diana Tereza (4,5%). Răzvan Corneţeanu a cumpărat ultima parte din pachetul de acţiuni pe care omul de afaceri Cristian Sima îl mai deţinea la Hotnews. Astfel, Sima a ieşit din afacerea Hotnews.

Cititi mai mult in Adevarul!

2 păreri la “Razvan Corneteanu, fostul manager de la Adevarul, e actionar la Hotnews

 1. Bibliotecaru

  @ Simona Ionescu

  Citeam un articol în Click

  http://www.click.ro/vedete/romanesti/inlocui-Dorian-Popa-Pariu-viata-razvan_banica_0_1478252217.html#

  😀

  Eu nu pricep ceva. Reporterul îl prezintă pe Răzvan Bănică ca pe un fel de „model monden de Dorobanţi” rudă cu Ştefan Bănică Jr. şi, din câte ştiu eu, Răzvan nu este deloc băiatul de discotecă. Mă gândeam că ar fi fost important ca cineva să spună că este student la Academia de Teatru şi Film, de exemplu, să-l vorbească un pic despre piesele în care a jucat, despre relaţia cu profesorii. Chiar aşa, oare câţi spectatori ai serialului ştiu că Radu Gabriel, singurul care face comedie pe acolo, a fost prodecan pe la UNATC.

  „Pariu cu viaţa”… comedia în care în fiecare episod unul se sinucide, este împuşcat, este bolnav grav, dispare, viol, droguri, îşi rupe mâna, îşi rupe piciorul… comedie pură… este pentru aceşti actori o oportunitate de a se face cunoscuţi, o rampă de lansare şi nu o definire. Dacă aceşti tineri vor ajunge actori de telenovele şi vor rata şansa de a ajunge pe scenă şi marile ecrane, atunci aceste telenovele sunt nu numai o rampă de lansare dar şi un cimitir de talente.

  Mi-ar plăcea, măcar din când în când, ca un reporter să iasă din logica „Are toate calităţile ca să facă ravagii în rândul publicului feminin şi nu numai” pentru a merge spre profunzimea „cetăţeanului” pe care îl are în faţă.

  Şi acum întrebarea pentru domnia voastră… Unde anume învaţă aceşti reporteri că goana pentru „ravagii în rândul publicului feminin şi nu numai” este mai importantă decât profunzimea unei informaţii corecte, normale, „cinstite” cum s-ar spune, adică exact ce nu se vede pe micul ecran?

 2. Simona Ionescu Autor articol

  Biblio, sunt plecata de 7 luni de la Click! Acum ma gasesti la Evenimetul zilei, unde reporterii care asigura printul nu se axeaza pe senzational.

Lasă un răspuns