Crin versus Udrea, in razboiul deciziilor politice

Doua conflicte mari s-au inregistrat pe scena politica, in ultima vreme. Elena Udrea versus Cristian Preda si Crin Antonescu cu Andrei Chiliman. Astazi sau maine, liberalul primar al sectorului 1 si fondator al PNL va anunta daca pleaca sau nu din partid si a afirmat, intr-o emisiune tv, ca nu-si va pune cenusa in cap asa cum i s-a cerut de catre Antonescu. Vor gasi cei doi liberali cale de impacare pentru a nu-si imprastia electoratul, profund nemultumit de decizia presedintelui PNL in ceea ce-l priveste pe unul dintre cei mai respectati liberali?

Elena Udrea arata, insa, maleabilitate in conflictul iscat cu europarlamentarul Cristian Preda. Ea a iesit cu o declaratie clara, in care vorbeste de aplanarea conflictului si ca tensiunile din partid au scazut: „Este foarte posibil ca lucrurile să se aplaneze, să trecem peste acest incident şi relaţiile să fie unele în care şi noi şi domnul Preda să ne simţim parte a echipei”, a spus preşedintele PDL Bucureşti.

Cele doua incidente, dar mai ales solutionarea lor ii pun intr-un raport direct pe liderii de partid Crin Antonescu si Elena Udrea. Cine va iesi cu bila alba pentru partidul si electoratul sau in razboiul deciziilor politice?

O părere la “Crin versus Udrea, in razboiul deciziilor politice

  1. xyz

    vreti sa spuneti : pentru a nu lasa clubul bloggerilor liberali din Bucuresti profund nemultumit de decizia liderului PNL…asa cum Chiliman nu da doi bani pe electoratul PNL din tara jucandu-se de-a demisia, nici electoratul liberal din tara nu-l plaseaza pe Chiliman in galeria marilor eroi liberali… daca tot atasamentului lui fata de valorile liberale se reduce la o functie ( pierduta)- calea ii e deschisa… ar justifica astfel decizia lui Crin Antonescu de a nu avea incredere in el

Lasă un răspuns