Evenimentul zilei are editii speciale sambata si lunea!

Schimbari notabile la Evenimentul zilei! Edițiile de sâmbătă și de luni ale cotidianului cu bulina rosie au, de ieri – 18 februarie, opt pagini în plus. Acestea vor cuprinde informații de actualitate, sfaturi medicale, recomandări TV, materiale din showbiz și  turism, dar si o pagina dedicata campaniei „O sansa copiilor de la tara”, pe care o dezvolt impreuna cu ARPMM si un grup de liceeni voluntari. Articolele, ce contin relatari despre copiii desosebiti din mediul rural, apar in fiecare numar de sambata al Evenimentului zilei, gratie redactorului sef Vlad Macovei si al jurnalistului Dan Andronic, care cred in acest proiect social si caritabil, ce aduce viata satului in atentia cititorilor de la oras. Din numarul de ieri, va recomand articolul „E oarba, dar invata sa lucreze pe laptop”.

Mai multe date despre acest proiect puteti gasi pe www.ziaruldelatara.ro, acolo unde sunt publicate multe povesti frumoase.

O părere la “Evenimentul zilei are editii speciale sambata si lunea!

  1. Roxana Iordache

    Amică, am şi eu o întrebare, cine plăteşte? Chiar mi se face greaţă de atâta fariseism. N-au absolut nici o limită nesimţiţii îmbuibaţi care lucrează pentru puterea criminală. Îmi pare rău că la faza asta te laşi manipulată emoţional.

Lasă un răspuns