Esența protestelor: Românii sunt îngrijorați de viitorul copiilor lor!

Marți a fost ales președintele Parlamentului European, iar joi a făcut o recomandare României. Recomandare de care Emil Boc și Traian Băsescu ar trebui să țină cont.

Martin Schulz a fost întrebat de jurnaliști dacă situaţia politică din România ar putea face subiectul unei discuţii în Parlamentul European. Conform Mediafax, președintele PE a răspuns:

„Este devreme pentru a mă pronunţa, dar am văzut în ultimele zile mişcări enorme în ţară şi recomandarea mea pentru guvernele din toate ţările, dar pentru România în special, (…) este să îi ia foarte în serios pe acei oameni care sunt cu adevărat în stradă, pentru că sunt oameni care nu mai au speranţă pentru viitor. Iar oamenii fără speranţă pentru copiii lor merită să fie luaţi în serios şi recomand tuturor acţiuni economice urgente pentru a îmbunătăţi traiul de zi cu zi. Oamenii din stradă nu sunt interesaţi de dezbaterile noastre instituţionale, ci de viitorul copiilor lor”.

Neamțul ăsta a sintetizat în câteva cuvinte de ce au ieșit românii în stradă, de ce sunt nemulțumiți de guvernanți, de ce îi resping pe politicienii din Opoziție. Românii sunt îngrijorați de viitorul copiilor lor!

O părere la “Esența protestelor: Românii sunt îngrijorați de viitorul copiilor lor!

  1. Catalin Poenaru

    Doamna Ionescu, tabloidul la care lucrati este singurul care scrie obsesiv doar despre scabrosenii sexoase si nimic despre manifestatiile care se intampla in tara! De ce? Poate pentru ca Patriciu a trecut cu toata media de partea basescului? Poate pentru ca a mai fost la puscarie si nu i-a placut deloc, pentru ca a plans! Poate pentru ca ii e frica sa nu vina la putere liberalii si sa dea drumul dosarelor oprite de Dictachior? Oricum, la cat e de inteligent, a reusit sa falimenteze propriile firme, sa risipeasca prosteste milioane de euro! RUSINE si voua, asa-zisilor ziaristi care nu sunteti si romani!

Lasă un răspuns