Jurnaliști și liceeni într-un nou proiect marca ARPMM

V-am anuntat aici despre înființarea Asociației Române a Profesioniștilor Mass-Media, înființată de câțiva jurnaliști bucureșteni cu scopul de a dezvolta proiecte sociale, culturale și educative, precum și cu intenția de a crea un for profesional care să răspundă nevoilor jurnaliștilor ce vor adera la ARPMM. Am scris atunci când Marius Stoian a demarat primul proiect sub egida ARPMM: Biblioteca digitala media, un proiect complex care va dura mult timp. Acum a venit timpul să vă spun că, de o lună, am demarat un nou proiect în care invit să ni se alăture cât mai mulți colegi  sau oameni cu suflet curat și bun.

Pentru a nu exista confuzii, precizez că rămân în continuare la Adevărul Holding, unde mă ocup de peste doi ani de campania ”Din inimă pentru copii” pe care o derulăm prin ziarele Click! și Adevărul. În acest timp, împreună cu cititorii noștri am ajutat aproape 150 de copii grav bolnavi să depășească situații dificile, unora le-am plătit operații în stăinătate, mulți dintrei ei sunt azi copii sănătoși.

Proiectul “O şansă copilului de la ţară”este parte a Asociaţiei Române a Profesioniştilor Mass – Media (ARPMM), înfiinţată în anul 2010. Este o Asociatie non-guvernamentala, non profit, organizata pe baza de voluntariat si dedicata proiectelor si actiunilor profesionale, sociale şi caritabile. Consiliul de Administraţie al ARPMM este format din jurnalistii Horia Alexandrescu, Marius Stoian, Simona Ionescu, Florian Bichir şi Horia Tabacu.

s-au nascut primele ideiPrima întâlnire de lucru a membrilor fondatori ai ARPMM

Proiectul “O şansă copilului de la ţară” a debutat inainte de Craciunul 2011, cu o actiune ampla in comuna Brezoaele din jud. Dambovita. Echipa este alcătuită din jurnalista Simona Ionescu, Silviu Ionescu (membru ARPMM si director al proiectului) si un grup de elevi voluntari din liceele “Gh. Lazar” si “Tudor Vladimirescu”. Scopul acestui proiect  este ajutarea celor aflati in nevoi, prin implicarea noastra si a societatii, prin atragerea cat mai multor voluntari adolescenti in actiunile noastre desfasurate in mediul rural, acest demers reprezentand o forma de educatie. Ne punem la dispozitie cu timpul nostru, talentele noastre, masina, aparatele foto si computerele noastre, cu banii nostri si tot ce al nostru. Sunt, insa situatii cand apelam la sponsori si donatii pentru indeplinirea unui obiectiv ce are in centru interesul copilului sau copiilor de la tara. In aceste cazuri prezentam un proiect si justificam bugetul.

Credem ca actiunile noastre vorbesc cel mai bine despre noi, de aceea va invitam sa vizitati regulat site-ul nostru www.ziaruldelatara.ro (redactor sef Simona Ionescu)  si sa urmariti in fiecare vineri reportajele noastre in cotidianul Evenimentul zilei, pentru a fi la curent cu tot ceea ce facem.

Asociatia Romana a Profesionistilor Mass-Media este infintata pe baza Ordonanta nr. 26 / 2000 cu privire la asociatii si fundatii  Legea 246 / 2005 pentru completarea si modificarea O 26/ 2000

Tel: 0730.660.424 (Silviu Ionescu, director de proiect) sau 0769.627.605 (elev Andrei Niculae, coordonator  voluntari), email: silviu1955@yahoo.com

cei 13 magnificiLiceenii au pornit în prima lor acțiune spre copiii din cele trei gradinițe ale comunei Brezoaele. Incarcati cu daruri de Craciun

Lasă un răspuns