Horia Tabacu despre reintoarcerea la Evenimentul zilei

„Sa nu creada nimeni ca se va schimba peste noapte ziarul sau ca tirajul va urca imediat! Am facut si ziare de la inceput, dar am preluat si altele, gata pozitionate pe piata. Cateodata e mai greu sa repari ceva, sa reinventezi o formula, decat sa faci o publicatie de la zero. Deocamdata, o luam usurel”, mi-a spus Horia Tabacu, noul consilier editorial de la Evenimentul zilei.

Dupa 18 ani, Horia Tabacu, unul din „bulinarii” din echipa lui Ion Cristoiu, s-a reintors la Evenimentul zilei. A gasit acolo doar 3 insi din fosta trupa: Mihnea Petru Parvu, Petrisor Cana si Laurentiu Ciornei. Cu totii ne vom revedea sambata, cand vom sarbatori impreuna cu Ion Cristoiu si alti vreo suta de „bulinari” 19 ani de la lansarea „Evenimentului zilei”, ziarul care a deschis o noua pagina in istoria presei romanesti.

2 păreri la “Horia Tabacu despre reintoarcerea la Evenimentul zilei

  1. simona ionescu

    Vine, Biblio. Nicoleta Savin este acum senior editor la Evenimentul zilei. In opinia mea, un jurnalist de investigatii foarte bun. Dar ea nu a fost in perioada in care ziarului lui Cristoiu i se spunea „Bulina roşie”, ci s-a angajat atunci cand la carma a venit Cornel Nistorescu. El a si fost cel care a schimbat capul ziarului, stergand bulina rosie de pe frontispiciu. Din acest motiv nu am pomenit-o in text si pe Nicoleta

Lasă un răspuns