Scriitoarea Oana Stoica Mujea a vrut sa-si impuste editorul!

Romanul politist al timpurilor noastre. Se citeste cu voluptate, pentru ca avem autori buni de gen. Editurile Tritonic si Flacara sunt semnificative pentru oferta de asemenea carti, iar lansarile lor n-ar avea savoare fara pistoale si fara umorul autorilor. Oana Stoica Mujea a vrut sa-si impuste editorul, dar s-a razgandit, dezarmata de rasul lui si zambetele celorlalti scriitori.

oana a vrut sa-si impuste editorul dar s-a razgandit

De aceea, ori de cate ori se petrece o asemenea intalnire, iar eu am posibilitatea sa evadez din mijlocul treburilor mele, sunt prezenta. Asa se face ca vineri, am rulat catre Pitesti, unde sase scriitori si-au onorat publicul cu ultimele carti iesite de sub tipar. „Regine” au fost, insa, Oana Stoica Mujea si liceeana Ada Pavel din Curtea de Arges, care au scris impreuna „Sarutul mortii”, un roman nu eminamente politist asa cum ne-a obisnuit Oana, dar ceva foarte „fierbinte”, dupa cum l-a catalogat Bogdan Hrib, editorul  de la Tritonic, si el autor de carti politiste.

L-am avut in fata ochilor si pe „Regele romanului politist romanesc”, George Arion, ce ne-a oferit ultimul volum – Fortareata nebunilor. „E o carte complicata, cu prea multe informatii, de care probabil ca sunteti satui, informatii socante pentru care veti avea griji in plus…Este povestea unei drame petrecuta in familia mea si de ce sa va intereseze?, este o aberatie despre un control al mintii pe care puteti sa nu-l credeti…”, si-a creionat George Arion noul roman.

simona cu george arionO mare placere sa stai de vorba cu George Arion!

Scriitoarele Lucia Verona si Monica Ramirez au adus la Pitesti, in cocheta librarie-ceainarie „Libraria mea”, ultimele lor productii literare – Afacerea Clonegate (Lucia Verona) si Cum se scrie un best-seller si Identitati secrete (Monica)

A fost un dialog spumos cu autorii, cu lume relaxata (poate cu o singura exceptie, dar …n-ai ce face cand misiunea-i misiune si fixul fixatie!), cu ziaristi si multe-multe fotografii. Dupa aceea, cativa dintre noi am mers sa mancam (era ora pranzului!) la Zahana, un loc avut in minte din scriiturile Oanei.

Ceva minunat, intr-adevar! Pe malul apei…local frumos amenajat, mancareeee…Nu voi uita prea curand escalopul de vitel cu ciuperci!

Asta-i apa…

lac pitesti

Iar aici sunt Lucia Verona si Candice Dragota, la Zahanaua nepotului lui Gica Dobrin (am aflat-o si p-asta!), cand asteptam sa ni se serveasca ciorbele de burta si de fasole.

lucia si candice

Voi incheia, insa, cu poza scriitorilor, fiindca, nu-i asa, a fost o intalnire culturala, nu una gurmanda!

scriitoriiMonica Ramirez, Lucia Verona, Bogdan Hrib, Oana Stoica Mujea, Ada Pavel si George Arion

10 păreri la “Scriitoarea Oana Stoica Mujea a vrut sa-si impuste editorul!

 1. renata

  Hm! A mai vrut Oana, cândva, să-şi împuşte editorul. Şi, tot aşa, a potolit-o cu un zâmbet. Poate că gestul ar trebui psihanalizat! :))

 2. Simona Ionescu Autor articol

  Acum vad ca lipseste fotografia cu Lucia si Candice! Scuze. Dar va trebui s mai aveti putintica rabdare, pana ajung acasa, fiindca sunt la redactie, iar poza cu pricina e in laptopul personal.

 3. mihai4

  hm! bey, dar tipei asteia chiar ii este permis sa impuste pe toata lumea?! 🙂

 4. matilda

  Scandalos ! Inadmisibil !
  De ce nu şi-a dus pînă la capăt gestul ? :))

 5. Adrian SM

  Ce va fi de lumea asta de au ajuns ca scriitoarele să-şi împuşte editorii?… 😀

 6. tac'su

  Vezi, asa se-ntampla cand copii se joaca de mici cu arme. Si cand te gandesti ca are si antecedente! D-aia maica, sunt stirile de la ora cinci ! 🙂

Lasă un răspuns