Aşteptăm înscrieri pentru Dicţionarul ziariştilor!

Asociaţia Română a Profesioniştilor Masss-Media face public cel de-al doilea proiect care vizeză breasla.

Asociaţia iniţiază strângerea de date pentru alcatuirea Dictionarului de lux al ziaristilor romani. Această enciclopedie trebuie considerată şi ca un fel de bursă a locurilor de muncă. Atunci când presa scrisa, de exemplu, va reveni pe făgaşul normal, angajatorii vor avea de unde alege.

Horia Tabacu, iniţiatorul acestui proiect:

Dictionarul se inscrie intr-un proiect de anvergura, preconizat sa se deruleze, cel putin, un deceniu. Acesta vizeaza consolidarea identitatii de breasla, a ziaristilor si readucerea mediei pe locul normal ce trebuie sa il ocupe in orice societate civilizata.

Inventarierea autorilor, a temelor care au polarizat atentia societatii romanesti, a realizarilor generate de ziaristi sunt doar cateva repere ce pot aduce, din nou, impreuna sute de jurnalisti care isi oblojesc orgoliile pe bloguri.

Aflaţi ce trebuie să faceţi dacă doriţi să vă aflaţi înscrisi în paginile acestui dicţionar al ziariştilor, de pe site-ul ARPMM.

5 păreri la “Aşteptăm înscrieri pentru Dicţionarul ziariştilor!

  1. john

    Hai ca e buna,adica noi nu avem dictonare despre scriitori contemporani dar ziaristii care multi dintre ei au dus la africanizarea acestei tari(rosca,chireac………)vor sa apara in dictonar.Cred ca inca o data massmedia e prin balarii

  2. Bibliotecaru

    Cum nu sunt profesionist… nici măcar amator…

    „ma numesc Zangra si sunt locotenent la Fortul Belonzio. E foarte aproape ziua in care dusmanul va veni, si cand va veni, voi deveni, Erou !”

    … spunea Victor Socaciu într-un cântec care se termina cu „eu nu voi fi Erou!”

    Aşa că spun şi eu acum… „Eu nu voi fi ziarist!” 🙁

    Dar ştiu răspunsul la întrebarea „cine ii impiedica pe scriitori sa faca si ei un dictionar?”
    Răspunsul este MOARTEA. Nu prea mai avem scriitori, în viaţă, cât pentru un dicţionar.

  3. lina

    adresele de pe site nu sunt functionale, am incercat sa trimit mesaj de pe gmail si mi-a venit Technical details of permanent failure:
    The email account that you tried to reach does not exist. deci…

  4. Pingback: Reporter Virtual – stiri exclusive » Revista presei despre presă

Lasă un răspuns