Poze de la Gala „Blog de blog”

Concurs „Blog de blog”, initiat si organizat de scriitoarea si bloggerita Lucia Verona. In aceasta seara, la Muzeul Literaturii Romane”, a avut loc a doua editie (de fapt, a treia, ca prima s-a numit „Fara canguri”, dupa numele romanului Luciei, oferit ca premiu.

Public numeros.public numeros blog simona 25 mar 2011 118

alecu si alex mazilu blog simona 25 mar 2011 074Alecu Racoviceanu (ziarul Puterea) si Alex Mazilu, de la stanga la dreapta.

chinezu blog simona 25 mar 2011 131Premiantii au avut un bonus din partea juriului: strangeau mana Chinezuui. Bineinteles, inainte ca Bogdan Hrib, directorul Editurii Tritonic, sa le puna in brate cartile oferite de Lucia Verona: „Afacerea Clonegate”, ultimul volum iesit de sub tipar.

dan mihalache blog simona 25 mar 2011 107Liberalul Dan Mihalache a impresionat placut juriul cu blogul sau, pe care posteaza aproape zilnic. Chinezu nu se lasa, totusi, si ii arata Calea!

andi mosescu si chinezu blog simona 25 mar 2011 070Lui Andi Moisescu i-a placut la Gala. Noi n-am avut sonerie sa-i taiem emotiile, dar l-am aplaudat ca a venit sa-si ridice personal premiul.

Lista premiantilor la Concursul „Blog de blog”, editia a II/a, o gasiti aici.

Fotografiile au fost facute de Madalin Pribu, jurnalist.

Lasă un răspuns