91 de vameşi şi poliţişti au umplut aresturile

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au admis, in ultimele două zile, propunerile formulate de procurorii DNA şi au dispus arestarea preventivă faţă de 91 inculpaţi. S-a dispus cercetarea în stare de libertate a unui număr de 6 inculpaţi, cărora li s-a interzis să părăsească ţara timp de 30 de zile. Faţă de această măsură, procurorii DNA au declarat recurs.

Pentru autoritati, o problema marea a constituit-o cazarea celor reţinuţi. Aresturile secţiilor bucureştene erau oricum pline, iar în penitenciare nici nu poate fi vorba să fie duşi deocamdata.
Vă semnalez şi un articol interesant, publicat pe site-ul Agenţia de investigaţii a lui Bogdan Comaroni.

A aparut misterioasa Regina din Scandalul Vamilor. Cine e Regele?

2 păreri la “91 de vameşi şi poliţişti au umplut aresturile

  1. Bibliotecaru

    Dacă aveţi impresia că PDL aripa Băsescu mişcă din umbra aceste arestări pentru a cădea PDL aripa Blaga, vă înşelaţi. PDL în acest moment se îndreaptă cu rapiditate sub pragul de 5%. Este absurd să creadă cineva că miza în acest caz este îndepărtarea grupării Blaga, omul care asigură multe din organizaţiile mari ale PDL. Cu atât mai puţin cred că „regina” este acel domn despre care nu a auzit nimeni, cu toată maşina sa de fiţe…
    Dacă arestările au în spate o inefabilă mână prezidenţială (căci lucrurile nu sunt deloc sigure), după cum l-am „citit” eu pe preşedinte în alte ocazii, m-aş aştepta ca după o perioadă de fierbere, de o săptămână sau o lună (până ce lucrurile încep să se stingă), informaţiile să ia brusc o întorsătură spre PSD, sau spre PNL, sau spre PC, sau spre moguli, sau spre toţi la un loc.
    Vom afla în curând cum stau lucrurile.

Lasă un răspuns