Astept sa-l vad pe Regele coruptiei din vami!

L-au demis pe Seful Vamilor. O fi fost Tura sau Nebunul pe tabla de sah a Banilor pentru Partid? Fiindca de un partid vorbesc si sursele din DNA ale presei. Nu-i cinstit din partea procurorilor sa lanseze pe piata informatia asta fara acoperire juridica si sa o lase asa, in aer. Daca vor sa faca curatenie, sa spuna despre cine-i vorba. Ma indoiesc profund ca ar fi vorba de UDMR sau PRM-ul lui Vadim Tudor.

Presedintele Basescu a iesit aseara la televizor si si-a asumat actiunea „Cu vamile curate”, spunand ca inca de anul trecut a decis, in CSAT, sa se treaca la probarea rapoartelor despre ce se intampla in vami, intocmite de un serviciu secret. Acum, daca va reusi sa spulbere coruptia asta de la frontiere, va reusi sa curete de aceleasi metehne si vamile unguresti , moldovenesti, ucrainiene si bulgaresti, mana-n mana cu ai nostri (spun soferii de pe TIR-uri) umplandu-se, probabil, de glorie europeana.

Pe plan intern, delimitarea de PDL, deja anuntata, ne poate face sa credem ca Basescu si-a inceput croirea potecii electorale. Nu mai are cum sa candideze dupa sfarsirea mandatului de presedinte, dar cu siguranta are un plan pentru viitorul sau politic. Opozitia, prin noua formula gasita, daca nu va fi extrem de atenta la mutarile adversarului si nu-i va lua in serios abilitatile, il va ajuta sa recastige electoratul. Deocamdata, eu astept sa vad daca presedintele ni-l va arata pe Regele coruptiei care se infrupta din banii adunati din vami.

7 păreri la “Astept sa-l vad pe Regele coruptiei din vami!

 1. Bibliotecaru

  Con le dogana pulite! Mi-a plăcut mult zicerea cu vămile curate. 😀

  Mi-a plăcut şi articolul CTP-ului…

  Nu-mi place pentru că toţi politicienii ţipă atât de tare încât nu prea se mai înţelege ce spune fiecare.

  Oligochaeta însă este o găselniţă genială şi nimeni nu poate nega asta. 😀 Dacă nu ştiţi „care este treaba” cu oligochaeta… atunci citiţi link-ul, că de aceea l-am dat.

 2. Simona Ionescu Autor articol

  Biblio, mersi de link. CTP are dreptate, descrie perfect modul de lucru al lui Basescu. Dar eu aici vorbesc si de efectele jocului de glezne practicat de seful statului. Pe Basescu nu-l intereseaza ca ne prosteste, ca minte, ca provoaca suferinte, ca se contrazice etc. Pe el il intereseaza ce obtine, daca-si atinge tinta, ca sa arate lumii si sa legitimeze rezultatul actiunii sale.

 3. Simona Ionescu Autor articol

  Asa e, Nae. Solutionarea acestui dosar te pune pe ganduri! E de rasul curcii!

 4. Adrian SM

  @silvy Manca-l-ar boala mai bine sună…. 🙂
  Am făcut supremul efort să mă uit la chioru pe sticlă preţ de vreo 2 minute. E cu morcovul în fund, da rău de tot.

 5. Bibliotecaru

  Când tocmai mă gândeam să caut interviul în care dl. Băsescu spunea că făcea contrabandă cu blugi şi aparate video pe vremea când era „el capitano”… numai ce au dat-o cei de la Realitatea TV.

Lasă un răspuns