Ia de la stat si da copiilor!

În această perioadă se plăteşte impozitul anual pe venit. Banii merg către bugetul de stat. 2% din ei poate fi direcţionat de fiecare român care munceşte spre campania «Din inimă pentru copii».

Totul e extrem de simplu: completezi formularul 230 (pe care-l iei de la Administraţia Financiară sau îl descarci de pe net) cu următoarele date:

Fundaţia Adevărul a trustului Adevărul Holding

CONT LEI: RO 09 RNCB 028 600 11 33 100 003

BCR, sucursala Tunari

CUI RO15162540

Puteti descarca formularul 230 de aici!

Acest formular il puteti completa si trimite prin posta, cu confirmare de primire, pe adresa Administratiei Financiare de care apartineti. Sau il depuneti personal, odata cu formularul pentru venitul global.

De peste un an, arat ce facem pentru copiii cu probleme deosebite de sanatate pe pagina „Din inima pentru copii”de pe site-ul Click!, pe pagina de facebook cu acelasi nume sau in ziarele tiparite Click! si Adevarul de seara. Pe unii i-am ajutat sa ajunga la clinici din strainatate, altora chiar le-am platit interventiile chirurgicale. La ora actuala, din marea familie a campaniei „Din inima pentru copii” fac parte 94 de micuti carora, impreuna cu cititorii, le-am acordat sprijin financiar si medical.

Multumesc din suflet tuturor celor care se gandesc sa ni se alature si sa doneze acestor micuti bolnavi si saraci un pic din avutul lor!

Lasă un răspuns