Ne ploua cu pasari moarte!

Fenomene stranii  se intampla de la inceputul anului in mai multe zone ale lumii. Pasari cad din cer. In aceasta sambata, si la noi in tara, la Constanta au picat cateva zeci de grauri. Pana acum, specialistii n-au dat o explicatie general valabila, desi peste tot e vorba de stoluri de pasari moarte.

Totul a inceput in prima zi a anului 2011, in America. Locuitorii oraselului Beebe, din Arkansas s-au trezit cu o ploaie de pasari moarte cazute din cer. Apoi, acelasi fenomen s-a semnalizat si in Louisana.
A urmat, apoi, Suedia. In orasul Falkoping au fost descoperite intre 50 si 100 de stancute moarte. Vineri, in Faenza (Italia), mii de porumbei au picat din cer, avand urme albastre pe cioc. Si in Taiwan, oamenii s-au confruntat cu acelasi fenomen inexplicabil. Iar in Ungaria, cineva a filmat si a pus pe net un stol de pescarusi care zboara haotic in spatiul dintre blocuri.

Evident ca, daca specialistii n-au o explicatie concreta pentru aceste lucruri, n-am nici eu.  Dar cred ca merita sa consemnez aceste stranii intamplari pe blogul meu, si in speranta completarii cu noi informatii.

Pescarusi in Ungaria

http://index.hu/bulvar/2011/01/08/madarak_repkednek_ujpesten_tenyleg_mi_johet_meg/

Pitigoii in Taiwan

http://news.ifeng.com/taiwan/video/detail_2011_01/08/4127512_0.shtml

UP Date , duminica, 19.30

Specialistii nostri, de la Directia Sanitar Veterinara Constanta, au venit cu explicatia pentru moartea celor peste 30 de grauri: La noi, pana si pasarile mor de foame! Aveau burtile goale.

7 păreri la “Ne ploua cu pasari moarte!

 1. Bibliotecaru

  Ştiu eu, ştiu eu…

  Fenomenul HAARP…

  Tocmai ce a fost un cutremur de proporţii în Chile, va veni probabil, în curând altul, şi mai puternic, pe undeva.

  Ce este High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP)? Este un fel de armă cu puls electromagnetic din serialul Star Track care „oficial” foloseşte controlului meteo. Numai că de data asta, ştim cine trage-n noi, după 22. Interesant este însă că, foarte probabil, ştie şi CSAT, dar nu le pasă…

 2. Simona Ionescu Autor articol

  sasha, am citit materialul indicat. E o ipoteza interesanta. Mie mi-a sarit in ochi, privind hartile cu pozitia localitatilor unde au cazut pasari moarte, ca aproape toate sunt situate in apropierea marilor, oceanelor. Ma insel?

Lasă un răspuns