Cum să nu muncești pentru masa de Crăciun

Rămân tot în mediul gastronomic, ca e de sezon. Am primit o informație de la amica mea Ioana, de la restaurantul The Harbour, care cred că prinde bine multora să o afle.

Mie mi-a plăcut ideea și mi se pare foarte utilă pentru cele/cei care n-au timp, chef sau consideră că ies mai ieftin cu masa de Crăciun.  Cu privire la calitatea preparatelor de la The Harbour, garantez. Iată ce idee a avut Ioana!

A pregătit un meniu pentru două persoane pe care puteți să-l comandați în ziua de 22 decembrie și să-l ridicați în Ajunul Crăciunului. Astfel, cu 150 de lei aveti asigurată masa de sărbătoare. Dacă sunteți o familie mai mare sau un grup de prieteni ce pune de o petrecere, ”Pachetul de Crăciun”  e perfect, fiindcă din 4 porții (300 lei) pot mânca foarte bine 5-6 persoane și nici nu mai muncește nimeni. Meniul cuprinde salată de boeuf, piftie de curcan, sarmale, mușchi de porc împănat cu garnitura de cartofi cu rozmarin, iar ca desert – plăcintă cu dovleac.

Așa cum v-am spus, comanda se face pe 22, la tel 0724.388.686, și se va ridica în 23 decembrie sau în 24, până la ora 15.00. Va trebui să treceți, însă, pe la restaurantul din Piața Amzei, ca să achitați în avans 50 de lei de pachet.

Acum să vă spun unde îmi mai place să merg, pentru că, în afara mâncării bune și gustoase, m-au impresionat cu ideile de a-și atrage și de a-și conserva clienții. E vorba de restaurantul Moments, din zona Parcul Tineretului, și de restaurantul La Cătălin, din zona Banu Manta (Str. Raducanu Grigore nr. 5). La Moments, primești și o bere gratis sau apa plată, iar prețurile sunt de criză sau nimerești mereu ”promoții”. Studenții, de exemplu, pot mânca pizza sau o porție de mâncare cu doar 10 lei. Iar cina pentru toată lumea e 20 de lei. Primești paharul de apa sau bere din partea casei.

La Cătălin trebuie să mergi numai dacă ești rupt de foame fiindcă porțiile sunt enorme. N-am văzut în altă parte așa ceva. Dacă nu dovedești ce ai în farfurie, ți se pune la pachet, pentru acasă. Însă le-a venit ideea și poți comanda și jumătate de porție, la jumătate de preț. Vă recomand șnițălele, micii (comandă specială – un mic e cât 3-4 mici normali) și cipercile la grătar. După ce mergeți pe la cele trei localuri pe care vi le-am recomandat, treceți și pe aici și lăsați-mi o impresie – bună, rea, ca să văd dacă m-am înșelat.

2 păreri la “Cum să nu muncești pentru masa de Crăciun

  1. Pingback: Dexign vă urează Sărbători fericite! « Mirela Pete. Blog

Lasă un răspuns