”Verișoara lui Băsescu”, un Faur Isaia cu fustă

Tipa care s-a urcat pe scena Ateneului și i-a mințit non-șalant pe Tatulici și Melania Medeleanu că a trimis-o președintele Băsescu să-i ridice premiul nu va păți nimic. Nici pentru impostura de aseara, și, probabil, nici pentru vreo altă faptă cu iz penal. E un Faur Isaia în fustă. Bănuiesc că vi-l mai amintiți pe timișoreanul care i-a aruncat președintelui Constantinescu cerneala-n față, care l-a huiduit pe președintele Iliescu și care a protestat când din balconul de la Universitate, când pe statuia de la Leu. Ei bine, nici el n-a pățit niciodată nimic și-i liber să mai facă drăcovenii când i se pune pata.

Cam așa s-a petrecut și cu ”verișoara” Daniela Alexandra Zanfirescu, miercuri seara. Cum-necum (că n-am reușit să aflu decât că e foarte tenace și se bagă peste tot), tipa a intrat la Gala. După show, polițiștii au dus-o la Secția 1 și au legitimat-o în eventualitatea unei reclamații ulterioare. Dar președintele sau Președinția n-a depus azi nici o plângere, iar problemele psihice ale impostoarei sunt dovedite cu acte medicale și cu un proces, așa că nimeni nu-i va face dosar penal. Rămâne doar Realitatea Tv cu rușinea.

Și acum, o bombiță! Daniela asta, care ne-a spus că e ”profesoară de muzică cu Conservatorul la stat” și a plâns-o pe ”tușica” la înmormântarea de la Constanța, a lucrat nițel și prin presă. La începutul anilor 90, a venit la Evenimentul zilei ca specialist cu Conservatorul la bază și s-a oferit să scrie pentru pagina de Cultură. A avut un scurt contract de colaborare, fiindcă oamenii de acolo și-au dat seama repede că e cam dusă. Și-au amintit de ea și colegi de-ai mei.

Nu știu dacă a mai avut încercări și prin alte redacții, dar clar s-a făcut ulterior profesoară de muzică. Am aflat azi, de la o fostă colegă de Conservator, că la vrema când erau studente, Daniela Galis (numele de fată) a provocat și acolo scandal și a fost dată afară. Posibil ca, ulterior, să-și fi reluat studiile și să-și fi dat licența, dar cum n-am verificat informația, nu pot să știu care-i realitatea.

Oamenii care o cunosc pe profa-impostoare spun că nu ezită să pătrundă peste tot, în spații publice, unde sunt personalități prezente. Își face poze cu ei și conversează cu o nonșalanță uimitoare. Apoi spune tot felul de povești, arătând tuturor fotografiile în care apare alături de Regele Mihai, Iliescu sau Băsescu ș.a.m.d.

Vă recomand să citiți și în Adevărul despre alte peripeții ale nebunei și veți vedea și cum s-a pozat la mormântul ”tușicii”.

Foştii vecini ai femeii care s-a recomandat drept verişoara de gradul trei a peşedintelui Traian Băsescu spun despre ea că are probleme psihice grave. „Daniela a locuit până acum vreo trei ani şi jumătate în blocul nostru împreună cu soţul său, Doru. Ambii aveau probleme ­psihice şi ne-au creat destule neajunsuri. Am fost nevoită la un moment dat să cer să li se taie gazele pentru că ne era frică să nu sărim cu toţii în aer”, a povestit preşedinta asociaţiei de locatari din blocul 72 de pe strada Ghirlandei din sectorul 6.

Mai mult, aici!

2 păreri la “”Verișoara lui Băsescu”, un Faur Isaia cu fustă

Lasă un răspuns