Fara Tuca, despre alegeri – Dezbaterea de duminica (15)

Gata, m-am lamurit, dupa postul si comentariile de ieri! Sunt jurnalist in primul rand, dar si blogger, fiindca nu tot ce scriu se poate publica in ziar si d-aia mi-am facut blog. Spre exemplu nu pot sa scriu in Click! ca jurnalistul Tuca le-a tras-o bloggerilor-bloggeri (eeiii, stiti ca si in blogosfera exista o casta cu lideri) ca sa-si faca trafic pe noul site al ziarului sau! Deci gata si cu subiectul „Tuca”! Am ales alta tema de dezbatere, un fel de joaca de-a sondajul.

Fiecare dintre noi luam pulsul acestor alegeri intr-un fel. Discutii cu prietenii, in familie, cu colegii de serviciu sau de facultate. Cum credeti ca vor vota romanii la alegerile locale? Ce ii va convinge mai tare pe cine sa puna stampila „votat”?

1. notorietatea candidatului?

2. electorul a citit programul candidatului, i-a urmarit interventiile televizate si spoturile din ziare?

3. l-a convins „pomana electoarala” – micul, plicul, baloanele, pixurile, ochelarii, caltabosii si palinca?

4. majoritatea voteaza partidul sau candidatul?

La cerere, datorita interesului starnit, bag si al doilea subiect pentru dezbatere:

2. Credeti ca „le-a tras-o” Tuca bloggerilor cu cele mai traficate site-uri, fiindca le anticipa reactia? Sunteti de acord ca textul acela nu era unul pentru cititorii de print ci numai de on-line? Mai, titlul nu-l mai schimb, desi daca ziceam „Tuca si alegerile” probabil ca-mi crestea traficul!

Va recomand sa cititi si textul lui Scaevola si a lui Costin.

634 de păreri la “Fara Tuca, despre alegeri – Dezbaterea de duminica (15)

Lasă un răspuns