Adi Hadean vine la București ca să ne gătească!

De trei ani de când am blogul, am cunoscut mulți oameni interesanți, iar cu unii am legat prietenii. Unul dintre aceștia este Adi Hadean din Cluj, un fost jurnalist care și-a descoperit pasiunea pentru gătit. O face cu har, așa cum scrie și textele pe blogul său, devenit extrem de cunoscut internauților.

Eu îl compar pe Adi cu Jamie Oliver fiindcă știe să povestescă mâncarea, să te fascineze într-un anume fel încât să ai convingerea ca prânzul sau cina ta devine un ritual al plăcerii. L-au simțit și alții că e o valoare, fiindcă Adi Hadean e invitat tot mai des de restaurante din țară și din Capitală ca să gătească rețetele lui speciale. Mi-a promis și mie, în urmă cu ceva timp, că va veni la una din Serile ”Din inimă pentru copii” pe care le desfășor la restaurantul Riviera. Și uite-l că joia asta vine!

Îi dau cuvântul lui Adi!

”Susțin moral campania aceasta încă din primele ei zile dar știu că susținere mai bună decât aceea cu fapta, nu-i. Așa că nu am ezitat nicio secundă când mi-a propus Simona să fac asta. O să fac un singur fel de mâncare, o tocană câmpenească, din carne fragedă și legume, cu vin și mirozne din cele bune, de la ierburile aromatice pe care le voi pune într-însa. Lângă tocană voi pune o mămăligă fiartă-n lapte și amestecată cu brânză de burduf. O mâncare zdravănă, potrivită pentru o toamnă târzie.

Partea faină în poveste e că mâncarea va fi dusă la mese de actrița Crina Matei. Și, din câte știu eu, puteți să mâncați orice din meniu, nu-i musai să vă limitați doar la mâncarea făcută de mine, o parte din banii din încasări vor merge oricum în contul campaniei, adică se vor îndrepta către niște necazuri grele, la alinarea cărora putem contribui și noi, cu toții. Vă așteptăm, așadar, pe 25 Noiembrie, de la ora 19.30, la restaurantul Riviera. Adresa restaurantului: bulevardul Basarabia, nr. 23 , sector 2. Pentru rezervări, sunați la 021 321 19 96. Să fiți sănătoși!”

Vedeți ce om minunat e Adi? Vă rog să veniți la întâlnirea cu el, măcar fiindcă acest om va conduce ore în șir de la Cluj la București, va găti și ne va povesti multe, iar în miez de noapte va pleca spre bucățica lui de Ardeal.

Sunați pentru rezervări, ca să estimeze și Adi câte porții să gătească! Mai târziu o să postez aici și prețul îmbietoarei tocănițe de vițel. Și, nu uitați că veți avea ocazia să fiți  serviți de o femeie frumoasă, actrița Crina Matei!

5 păreri la “Adi Hadean vine la București ca să ne gătească!

  1. Pingback: Reporter Virtual » Ştiri scurte

Lasă un răspuns