Bogdănel, copilul căruia vrem să-i ștergem lacrimile

bogdan antonPentru el, pentru ai face o mânuță de care să nu mai râdă copiii, ne-am mobilizat câțiva oameni și ne-am promis că Bogdanel nu va mai vărsa mult timp lacrimi. Pentru el și pentru a-l ajuta v-am invitat în acesta seara (joi, 25 nov.), de la ora 19.30, la restaurantul Riviera din Parcul National. Adi Hadean vine tocmai de la Cluj ca să ne gătească. Actrița Crina Matei s-a oferit să servească la mese. Ana Birchall, politician și avocat, va fi alături de noi, fiindcă de multe luni se zbate să ajute acest băiețel e 10 ani din Fetești. I-a făcut pe banii ei un blog, a încercat să convingă lumea să doneze pentru proteza bionică de care are nevoie Bogdanel Anton. Intrați aici și priviți filmarea cu acest suflețel chinuit, care încă nu a învățat să-și ascundă lacrimile.  Pentru aceste lacrimi trebuie să facem tot ce ne stă în putință ca să adunăm cei 12.500 de euro și, dacă vom reuși, i-am face băiatului cel mai frumos cadou de Moș Crăciun. Cum o fi să-ți dorești o mânuță cu care să scrii?!

PS Dacă vreți să veniți la Riviera, sunati pentru rezervare la nr. 021 321 19 96. Prețul pentru tocănița de vițel pregătită de Adi Hadean este de 30 de lei porția. Vor fi și bloggeri prezenți, fiindcă ei sunt primii care sar la acțiuni caritabile

5 păreri la “Bogdănel, copilul căruia vrem să-i ștergem lacrimile

  1. Pingback: Motanul Încălţat | Ioan Usca

  2. Simona Ionescu Autor articol

    Vania, buna dimineata! Ma bucur ca si Timisoara e alaturi de mine, de noi. Pe Adi de la Cluj il astept cu o cafea fierbinte. Tie iti multumesc pentru ca imi gazduiesti bannerul „Din inima pentru copii” si ai un gand bun pentru noi.

Lasă un răspuns