Procurorul nu a inchis inca dosarul mortii Madalinei Manole

S-a petrecut si parastasul de 40 de zile pentru Madalina Manole, dar de la Parchet nu s-a anuntat ca dosarul mortii artistei a fost inchis. Cu siguranta, nu va mai dura mult, deoarece toate rapoartele de la IML sunt pe masa procurorului, iar in ele concluzia e una singura: sinucidere! E posibil, insa, ca anchetatorul sa mai aiba vreun lucru neclar. 

Mi-am amintit de ceea ce mi-a povestit, saptamana trecuta, una din persoanele care au vazut-o pe Madalina, imediat dupa ce a fost gasita fara suflare in casa ei din Otopeni. Mi-a explicat si de ce ipoteza sinuciderii a fost atat de repede imbratisata.
Vedeta avea urme roz de spuma la nas si gura, iar buricele degetelor erau murdarite de aceeasi substanta. Ca si cand s-a sters la gura. Avea parul plin de sange, fiindca la baza capului, inspre spate, avea o rana deschisa. A sangerat mult, din cauza ca zona in care s-a lovit e profund vascularizata.
Asa cum scrie Click!, parintii si sotul Madalinei au comemorat-o separat, Puiu preferand sa nu se duca ieri la cimitirul din Ploiesti alaturi de socrii. Probabil ca secura razboiului nu a fost ingropata si vom mai asista, mult timp, la telenovela inceputa pe 14 iulie 2010.

6 păreri la “Procurorul nu a inchis inca dosarul mortii Madalinei Manole

 1. Lili

  Ar fi cazul ca anchetatorul sa aiba mai multe lucruri neclare pentru ca sinuciderea asta, ca singura concluzie de la IML, este tare misterioasa…Cum sa-ti produci o asa rana la cap, despre care se tot spune, printr-o lovitura fara zgomot auzit de cineva? Sau oare chiar e posibila o astfel de rana prin caderea de la inaltimea normala a unui om (vreo 1.70 m, pe aici era) si prin lovirea de pardoseala sau de tocul usii? O rana sangeranda in urma unei astfel de lovituri? Cum? Cum?
  Si poate ca anchetatorul mai are neclare multe din declaratiile celor investigati in acest caz, in speta cei mai apropiati ei in ultimul timp si ultimele clipe. Sau mai bine spus, aflati cel mai aproape, strict fizic vorbind…Cum sa nu auzi nimic? Chiar imi este imposibil sa cred ca ultimele ei clipe de viata, de viata de sinugigasa asa cum din prima clipa s-a inoculat aceasta ipoteza, s-au scurs pe muteste. Poate si asta ii este neclar anchetatorului…Si poate regia unui film de dinainte si apoi si de dupa disparitia Madalinei ii este tot un aspect neclar anchetatorului…

 2. Argusdre

  Se pare ca si aici banii sunt cauza profunda a neintelegerilor sot-socri… Si din cate am tras concluzii, mama Madalinei o pistona si pe fiica-sa atunci cand traia, tot pentru bani….
  Or, atunci cand banii sunt pe primul loc, sentimentele omenesti cad in derizoriu…

 3. renata

  Îmi place să cred, Simona, că există un obiect, o mobilă joasă cu muchie, un prag destul de înalt pe podea căreia îi corespunde plaga din ceafă şi poate că a păstrat câteva celule epiteliale, fire de păr, o urmă microscopică de sânge…
  Altminteri rana din ceafă… nu prea seamănă a sinucidere.
  Iar urmele de substanţă pe dege, după mine nu semnifică absolut nimic. Putea fi mânjită puţin şi după.

 4. Simona Ionescu Autor articol

  Renata, am tot incercat sa aflu si eu de ce s-a lovit, dar nu am nici o informatie certa, asa ca ma abtin. Am citit in unele relatari ale ziarelor ca ba a fost gasita in pragul baii, ba pe hol. Vom vedea la finalizarea anchetei.

 5. renata

  Da, nu mi se pare normal să se dea publicităţii foarte multe amănunte, deocamdată.
  Ai putea să afli EXACT unde e plaga? În zona occipitală? Dacă da, obiectul de care s-a lovit în cădere trebui să aibă cel puţin 5cm înălţime de la sol… Mi-e greu să-ţi explic fără o schiţă, dar cred că înţelegi de ce. Protuberanţa cutiei craniene ar atinge prima podeaua, în cădere.
  Mai e ceva ciudat. Presupunând că a căzut fiindcă şi-a pierdut cunoştinţa. În situaţii de-astea nu prea cazi ca o scândură, pe spate. Întâi ţi se înmoaie genunchii, tendinţa e de-a cădea în faţă. Aşa cred…

Lasă un răspuns