Primarul spune ca nu i-a dat bani lui Diaconescu

Ioan Moţ, primarul comunei arădene Zărand, spune intr-o inregistrare de pe site-ul Antena 3, că se teme pentru viaţa lui şi că se aşteaptă ca în casa sa să intre bărbaţi cu cagule, care să îl împiedice să depună mărturie în dosarul patronului OTV. Moţ susţine că a fost şantajat de Doru Pârv, dar spune că nu a discutat niciodată cu Dan Diaconescu si ca nu i-a dat bani.

Inregistrarea o puteti vedea pe Reporter virtual.

In acest caz, mai ramane o variantă. Procurorii să aibă înregistrări telefonice între Doru Pârv şi Dan Diaconescu din care să se înţeleagă că ei împărţeau banii proveniţo de pe urma şantajului.

PS. Ma bucur ca, in ultimele ore, televiziunile au schimbat registrul in cazul Diaconescu si vorbesc acum despre ATAC LA LIBERTATEA PRESEI. Şi pe bloguri importante au apărut postări, inclusiv despre şedinţa CSAT.

7 păreri la “Primarul spune ca nu i-a dat bani lui Diaconescu

 1. Dragos

  Eu cred ca-i important, conteaza, care-s televiziunile si care-s „bloguri importante” ce „vorbesc acum despre „ATAC LA LIBERTATEA PRESEI”.

  Nu credeti si dvs ?

 2. titel

  pai si daca eu te sun pe tine si incepem sa spunem aiurea-n tramvai ca punem bombe peste tot in tara…trebuie sa fim arestati ?

 3. Pingback: Presa vulnerabilitate si risc pentru siguranta nationala? « Hai ca se poate!

 4. Simona Ionescu Autor articol

  Dragos, toate televiziunile in afara de cele din sfera TVR, adica de stat. Iar blogurile…, cauta-le cu google. Eu le consider importante.

 5. Simona Ionescu Autor articol

  Titel, bineinteles ca nu! Dar daca ne asculta serviciile de siguranta nationala, pot eventual sa inceapa sa verifice daca e ceva adevarat in ceea ce peroram noi acolo despre bombe. Adica sa-si faca meseria. Asa e si in America, din cate am citit eu. Ii asculta, dar nu-i aresteaza.

 6. Dragos

  Google =>blog important =>zoso.ro
  Iata ce am gasit postat pe acest blogul important despre sedinta CSAT:

  „Că nu e ok să îndemni oamenii să răstoarne statul, presă fiind. Că nu e ok sa spui că sunt 30.000 de oameni în piaţă şi că e cazul să ieşim şi noi. Că nu e ok să spui că i-ai da pumni în cap procurorului care l-a arestat pe DDD, realizator TV fiind. Că nu e ok să aberezi o seară întreagă pe tema faptului că Elena Basescu a primit o casă de la stat şi că Băsescu Traian e un jeg, chiar dacă era vorba de altă E.B. Că nu e ok să vorbeşti despre morală dacă te cheamă Chirieac Bogdan”.

Lasă un răspuns