Personajele din tragedia lituaniana, executate de pedofili?

Incredibila poveste de pedofilie din Lituania continua, desi tatal si-a razbunat fetita abuzata de un judecator,  de un alt inalt functionar guvernamental si de matusa copilei. Barbatul isi acuza si sotia de implicare intr-o retea de pedofilie, alaturi de sora ei, dar aceasta a scapat de pedeapsa lui fiind plecata din tara in ziua fatidica. A scapat de glont si functionarul guvernamental Usas, dar acesta a fost gasit mort duminica.

atv

De putin timp, tatal (cautat prin Interpol pentru uciderea judecatorului si a cumnatei sale) a fost si el gasit mort, in conditii suspecte pentru toata lumea, dar nu si pentru anchetatorii lituanieni. Drasius Kedys, spun procurorii, ar fi avut o alcoolemie foarte mare si ar murit inghetat intr-o padure in care se ascundea.

Duminica, Andrius Usas, cel de-al doilea suspect de abuzarea fetitei lui Keydes, dar care scapase de glontul tatalui indurerat, a murit tot in conditii suspecte. A iesit sa se plimbe cu un ATV, iar cateva ore mai tarziu a fost gasit de un localnic mort, cu fata in jos, langa ATV-ul rasturant. Toata lumea crede ca aceste ultime decese sunt, de fapt, eliminari ale grupului de pedofili din inalta societate lituaniana, care incearca astfel sa scape de toti martorii implicati in tragedia familiei Keydes.  Sunt exprimate temeri ca urmeaza la rand lichidarea fetitei si a mamei sale. Deocamdata, micuta a fos lasata in grija bunicilor paterni, la presiunea locuitorilor din zona in care locuieste.

Opinia publica din mai multe tari europene au facut mitinguri de protest la adresa autoritatilor lituaniene, acuzate ca acopera o retea de pedofili din clasa de sus. De asemenea, au fost create pagini pe Facebook si forumuri de dezbatere despre aceasta poveste tulburatoare. Pobabil, ca intr-.o zi, Hollywood-ul va face si un film.

30396_115836088461550_100001054778799_104431_668949_n

Aveti aici fotografii emotionante!

5 păreri la “Personajele din tragedia lituaniana, executate de pedofili?

  1. karmapolice

    doamne sper ca copilul sa fie in continuare protejat..cinste lituanienilor, care fac zi si noapte cordon viu in fata casei bunicilor, ca s-o protejeze pe fetita!!

  2. Pingback: Simona Ionescu » Blogul meu in presa din Lituania, cu scandalul de pedofilie

  3. Pingback: Simona Ionescu » Aduna semnaturi pentru ca Procuratura sa redeschida ancheta

Lasă un răspuns