Blogul meu in presa din Lituania, cu scandalul de pedofilie

In 15 iunie, semnalam aici continuarea tragicei povesti lituaniene. Scriam si ca grupuri mari de oameni din Marea Britanie, Spania si din alte tari din Europa au gasit de cuviinta sa protesteze in strada impotriva retelelor de pedofilie transnationale, plecand de la cazul lituanianului care si-a razbunat fiica de 3 ani, supusa unor abuzuri sexuale de inalti functionari din tara sa.

A doua zi, pe 16 iunie, ziarul Libertatea, site-uri si bloguri din Romania au preluat subiectul si au publicat stirea despre decesul ultimului suspect de molestarea micutei. Despre toata aceasta mediatizare romaneasca a scris, ieri, ziarul Diena din Lituania. Am aflat fiindca cineva mi-a trimis un link cu traducerea facuta pe Google, fiindca articolul incepe cu citarea blogului meu. Aici e linkul.

Am aflat ca si acum locuitorii micutului orasel in care domiciliaza bunicii paterni si fetita stau in corturi si pazesc casa acestora. Se tem ca micuta Kedys sa nu pateasca vreun rau sau sa fie lichidata pentru a nu mai exista nici un martor al acestui mare scandal de pedofilie, soldat deja cu moartea a patru oameni. Sa speram ca anchetatorii lituanieni vor deslusi itele acestei marsevii, iar fetita va fi protejata cu adevarat.

PS Daca aveti timp frunzariti site-ul ziarului lituanian, la rubricile social si economic, o sa vedeti ca e ca la noi: criza, somaj, reduceri de salarii, banci dubluimpozitate etc

Lasă un răspuns