Generatia „Beatles” a luat cu asalt Cotroceniul

Ati vazut la televizor imaginile cu pensionarii care au luat cu asalt Palatul Cotroceni,dupa ce au rupt barierele si s-au impins cu jandarmii! Nu-i priviti ca pe niste batranei isterici. Sunt oameni de 60-70 de ani. Nu uitati! Ei sunt generatia „Beatles”, iar la revolutie erau oameni de 40-50 de ani, care au iesit in strada cu speranta unei vieti mai bune. Acum refuza sa moara de foame si-i cer socoteala presedintelui Basescu!

15 păreri la “Generatia „Beatles” a luat cu asalt Cotroceniul

 1. Flavius

  Servus Simona…
  Generatia Beatles… Naucitoare definitie… şi o altă generaţie irosita…

  toate cele bune!

 2. Pingback: Pentru ce l-am ucis pe Ceauşescu? « OmulFărăChip

 3. Simona Ionescu Autor articol

  Flavius, cred ca e singurul moment de plans cu adevarat, in ultimii 20 de ani! N-ar fi corect sa spunem ca doar Basescu e de vina. Jefuitori si incompetenti au fost toti, dar pe el l-a prins istoria la scadenta si el e cel care, in ultimii 5 ani, a facut promisiuni. De aceea lui ii revine responsabilitatea gasirii unor solutii umane, de iesire din criza.

 4. Teatrul Masca

  Excelent titlu! Excelent articol!
  Simona, cum reusim sa dam de tine, mai direct de cat prin intermediul blogului? Noi aniversam 20 de ani de teatru pe 24 mai si am vrea sa te invitam la evenimentele din Saptamana Masca (detalii pe http://www.masca.ro) pentru a depana impreuna ceva vorbe despre anii de inceput ai teatrului.

 5. Pingback: DE CE NU PROTESTAM IMPREUNA? « Hai ca se poate!

 6. Sibilla

  Mafia portocalie a dat ordin de lupta ! Ne sunt batuti parintii, bunci, pensionari care, spre deosebire de noi au demonstrat ca au DEMNTATE si-au iesit in strada sa protesteze impotriva celui CE S-A ALES NU a fost ales , si care A CIURUIT UN POPOR INTREG, infractorul, NASUL FAMIGLIEI PD-L, TRAIAN BASESCU !!!
  Noi, ce-avem de gand ?? Alaturi de parinti si bunicii nostri , in strada trebuie sa fim !
  Ce urmeaza ? Va da buldogul Blaga ordin de lupta tuturor sa fim opriti… da, si ? Important E SA NU RENUNTAM, SA IESIM CU TOTII IN STRADA, SA CEREM CA ACEST BASESCU, PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU DEZASTRUL DIN ROMANIA, CAPO DI TUTTI CAPI, SA PLECE !!!

  In Resita, Caras-Severin, * absolut intamplator *, niciun mijloc de tansport NU a circulat, multime de pensionari ce se-ndreptau spre Centrul Civic pentru a protesta impotriva actualei guvernari Basescu-Boc neavand nicio posibilitate de deplasare ! Conducerea PRESCOM S.A. , evident cu penajul portocaliu , astfel a inteles sa trateze batranii, obstructionandu-i, umilindu-i, executand ordinele primite de la stapanii feudei carasene, proprietatea privata a baronului Frunzavarde… inutil sa mai amintim ceea ce toata suflarea stie: Whisky-man trateaza feuda caraseana ca fiind privata din fundul curtii!

  In judetul Caras-Severin, pensionarii au protestat iesind in strada in numar mare, in fata primariilor din cateva localitati. Mitingurile pensionarilor caraseni, fiind autorizate, nu au fost in niciun fel obstructionate de catre autoritatile locale si nici de catre fortele de ordine.Pensionarii caraseni au cerut demisia guvernului Basescu-Boc si au stabilit ca in cel mult 10 zile sa organizeze un MARS AL DISPERARII!!

  Mitocanul Basescu nu doreste decat sa-si salveze camarila portocalie pe spinarea poporulu amarat!

  De ce sa plateasca populatia jaful, hotiile la drumul mare facute de PD-L in campaniile electorale si nu numai… Mafia PD-L&Basescu care tartori, infractori au dezechilibrat bugetul de stat…??!!! SA PLATEASCA EI, FAMIGLIA, caci ei traiesc bine, ei de ei, intre e si numai ei !
  * Nu libertatea lipseşte, ci lipsesc oamenii liberi. * E timpul să ne câştigăm libertatea! ÎMPREUNĂ!

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/12/ne-ati-ciuruit-va-ciuruim-cinste-batranilor-nostri-urmam-noi-iesim-in-strada-pana-cand-inlaturam-de-la-putere-mafia-pd-l-si-pe-nasul-famigliei-tr-basescu/

 7. Simona Ionescu Autor articol

  Omule, ne-au aratat clar ca-s mai capabili decat sindicalistii!

 8. Simona Ionescu Autor articol

  Teatrul Masca,
  maine promit sa dau mail si luam legatura. Cu mare placere vin, mai ales ca am fost martor la inceputurile acestui teatru, unic la noi.

 9. Malaimare

  Da, Simona, este senzational, ai dat identitate acestei generatii care nu este una care se vede dupa cum o arata fata, este o generatie cu simt, cu inteligenta, una care, prin gustul afirmat pentru aceasta muzica a determinat gustul actualei generatii pentru nou si libertate. Asta si ai lui i-au batut si i-au umilit astazi nu pe niste batranei ci pe acei oameni care au avut atunci curajul sa fie generatia gustului pentru muzica splendida si autentica si care au iesit in strada in decembrie 89. Au iesit nu au stat ascunsi prin crasme. A umilit forta unei generatii adevarate.
  Te felicit din toata inima!
  Malaimare

 10. Pingback: LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI « Hai ca se poate!

 11. Ruxandra Lungu

  Adevarat. Sunt oamenii care au mai trecut prin spectrul foamei si al frigului. Care au platit datorii, pentru ca urmasii lor sa traiasca altfel. Care au cladit, cu banii imprumutati, combinate, Metrou, Cernavoda, hidrocentrale si milioane de locuri de munca. La revolutie aveau 40-50 de ani si au sperat ca sirul suferintelor s-a terminat. Cand colo? Industria si agricultura distruse. Banii imprumutati au disparut. Copiii si nepotii lor sunt din nou datori vanduti pana la moarte. Iar sperante de redresare nu sunt.

Lasă un răspuns