Hai la rugby, ca ne-am enervat destul cu politica!

Dacă sunteti din Bucuresti sau daca va nimeriti maine pe aici, haideti la stadion! In cea mai selecta parte a Capitalei – la sosea, langa Arcul de Triumf. Nu, nu la fotbal, ca sa va faceti nervi cu golaneala din tribune. La un meci de rugby adevarat. Ai nostri Stejari cu spaniolii. Ei, am multe motive ca sa va fac invitatia asta!
1. Echipa nationala de rugby va purta sambata la incalzire, inainte de meciul cu Spania, tricouri cu logoul campaniei „Din inima pentru Copii”.
Mai mult, Federatia Romana de Rugby va dona un tricou si un balon cu semnaturile jucatorilor echipei nationale care vor fi scoase la licitatie in cadrul campaniei. Fanii sa urmareasca ziarul Click! si vor putea cumpara aceste trofee, ajutand astfel si un copil bolnav.
2. Am ales nationala de rugby fiindca si fiul meu a practicat acest sport. Stiu ca sportul cu balonul oval este unul al gentlemenilor si ca oamenii sai sunt extrem de uniti si de multe ori s-au implicat in actiuni caritabile. Totodata, si noi vrem sa fim alaturi de componentii echipei de rugby a Romaniei care in acest an sunt angajati in lupta pentru calificarea la turneul final al Cupei Mondiale ce va avea loc in Noua Zeelanda, anul viitor. Poate tricourile noastre, cu Inima copiilor langa Inima lor, le vor purta acelasi noroc ca si handbalistelor de la Oltchim, care au ajuns in semifinalele Ligii Campionilor neinvinse.
3. Ca doar nu puteam sa-l las singur pe prietenul meu Chinezu, in temerara lui initiativa de a aduce bloggerii pe trenul de rugby! La aeroport. cand i/a intampinat pe baieti, a dus un microbuz, dar acum a strans o suta. Hai, ca se mai poate! Stadionul e mare si frumos, frumos. La sosea, langa Manastirea Casin si Arcul de Triumf. Hai la rugby, ca ne-au enervat destul politicienii! ORA 14.
UpDate I-am rupt!
rugby

4 păreri la “Hai la rugby, ca ne-am enervat destul cu politica!

  1. Pingback: Ajun de Praznic « Ioan Usca

  2. Pingback: Mirozna văduvei vopsite – 26 « Ioan Usca

Lasă un răspuns