Se vinde trustul Adevărul?

„Surse de pe piața media afirmă că afaceristul Dinu Patriciu negociază intens, în aceste zile, vînzarea trustului său media către un grup de investitori apropiați de UNPR și de liderul acesteia, Gabriel Oprea”, scrie jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob pe site-ul Inpolitics.

Am și eu aceleași informații, cu completarea că principalul om de afaceri care vrea să investească în ziarele Click! și Adevărul (probabil și în revistele din trust) este Tiberiu Urdăreanu. Cred că mulți dintre colegii mei s-ar bucura dacă află că își vor primi salariile restante. Vom vedea, zilele următoare, dacă zvonul preluarii publicațiilor trustului se va adeveri.

12 păreri la “Se vinde trustul Adevărul?

 1. cris

  Dl UTI Systems, abonat la contractele cu statul, baiet de securist! Foarte bine… alt smecher care o sa incerce sa fenteze taxele la stat (deci tot salariu minim pe economie pe cartea de munca). Angajatorii romani? Niste nemernici care-si bat joc de angajati, de legile tarii, de toti.

 2. Alin

  Tot UNPR-ul e plin de generali, locotenenti si colonei. Ca sa o parafrazez pe matilda, fara nicio legatura cu armata. Ei detin gradele respective in alte parti.

 3. Nae

  Dar Domnul Patriciu trompeta săptămânal din propriile sertare cele mai năstruşnice idei care „scoteau ţara din crize”, şi pe noi toţi evident, odată cu ea. Iar fundăturile sale, pardon am vrut să scriu fundaţiile, îi ţineau isonul. De ce nu le experimentează ‘mnealui pe propriile afaceri, luând credite „mai ieftine decăt de la FMI” de piaţa liberă, şi plătind măcar salariile angajaţilor. Dar măcar contribuţiile la proslăvitele lui fonduri private de pensii „ca din sistemul Chile-ian” 🙂 le-o fi plătit la timp?

 4. Simona Ionescu Autor articol

  Cris, nu stiu ce va face, dar ca jurnalist cu state vechi stiu ca e fiu de general de armata, nu de Securitate, iar in anul 91-92 scriam articole despre Tiberiu Urdareanu si prima sa firma de montat sisteme de alarma ]n magazine, institutii, in locuinte. Apoi, impreuna cu Politia Capitalei a instituit primul sistem de alarmare cu dispecerat in cadrul Sectiei 1. Fiind primul pe piata, normal ca afacerea s-a dezvoltat rapid. In rest….vom vedea ce va fi. Sa vedem intai cum se finalizeaza negocierile.

 5. cris

  oooo, simona, ai inceput deja sa-l pupi in dos pe viitorul sef? ce dragut ii aperi tu onoarea de om de afaceri: „Fiind primul pe piata, normal ca afacerea s-a dezvoltat rapid.” asa, draga, asterne-ti frumos presuletul ca sa dormi linistita, ca si pina acum. Cita ipocrizie sa tii citatul lui Nae Ionescu in „fruntea” blogului!

 6. Simona Ionescu Autor articol

  Cris, chiar vorbesti prostii! Eu am spus ce stiu despre acest Tiberiu Urdareanu ca jurnalist, nu ca urechist, care a mai citit pe ici pe colo pe net sau pe print. N-am de ce sa-l pup niciunde, fiindca nu sunt in stiuatia sa mor fara o leafa de la trustul Adevarul. Presulet mi-am pus intotdeauna singura, asa ca mai documenteaza-te! Iar citatul din Nae Ionescu reflecta perfect reactia ta la ceea ce am scris eu! Nu-s in tabara ta, ma jignesti!

 7. eu

  Simona, stii ce nu inteleg eu? Acum cateva zile ii plangeai de mila nu stiu carui ziarist care a fost dat afara, dar situatia la ziarul unde lucrezi tu e catastrofala. Nu v-ati luat salariile de nu stiu cata vreme, inteleg, patronul va vinde si voi nu stiti cui, prin urmare nu stiti ce va asteapta etc. N-ar trebui scrii mai degraba despre ce se intampla la voi, decat sa te uiti prin curtea altora? Stiu ca la Click sunt atatia ziaristi tineri care se uita cu respect si speranta la tine, doar-doar vor primi un raspuns. N-ar trebui in primul rand sa scrii pentru ei?

 8. Simona Ionescu Autor articol

  Dupa cum vezi tocmai am facut-o! In rest, ca nu ne luam salariile, ca e o perioada grea, ca avem sau n-avem sperante…asta discutam intre noi, nu plangem in public. Cel putin eu nu gasesc ca trebuie sa comentez ce se intampla in ograda mea. Despre dl Petru Calapodescu am scris, pentru ca era un nume in presa si a disparut. L-am intrebat pe el, am intrebat la ziarul lui (fost si al meu) si am relatat. Asa consider eu ca se face cand dispare un ziarist ca nea Petrica din peisaj si nu consider ca am lezat pe nimeni.

Lasă un răspuns