Vesti bune despre ziarista Andreea Popescu

In 25 septembrie va scriam aici despre drama unei colege din presa, Andreea Popescu. Multi dintre noi au facut tot ce au putut ca sa o ajute. Li s-au raliat vedete din showbizz si oameni simpli, impresionati de incercarea grea la care o supunea viata pe Andreea. Acum am primit primele vesti cu adevarat bune chiar de la pacienta.

Andreea scrie pe blogul ei un mesaj care este adresat tuturor celor care i-au fost alaturi. Reproduc si eu un fragment:


Dupa cum stiti, saptamana trecuta am fost iar in Turcia la tratament. Au trecut deja doua luni de la operatie si deja uitasem ca trebuie sa mai primesc rezultatul unei analize. Era vorba despre biopsia tumorii scoase in timpul operatiei. Se pare ca osul care trebuia decalcifiat a intarziat mult procesul, asa ca analiza a fost gata la inceputul lunii decembrie. Dar eu ma uitam la ea ca vitelul la poarta noua, aveam nevoie de traducerea unui medic specialist. Pe care am primit-o de la oncolog in timpul ultimei consultatii.

Dr. Uskent, caci asa il cheama pe medicul care ma trateaza in Turcia, a intrat in cabinet tot numai un zambet si mi-a spus ca tumora era necrozata intr-o proportie de 50-60%, ceea ce inseamna ca tratamentul isi face efectul nesperat de bine. Mai mult, avand in vedere ultimele noutati, in ianuarie voi face ultima cura de chimioterapie, desi initial erau preconizate 14. Pai ce cadou mai frumos sa primesti de Sarbatori?

2 păreri la “Vesti bune despre ziarista Andreea Popescu

Lasă un răspuns