Malina Olinescu, vedeta prin moarte

Tinerii reporteri de televiziune, ajunsi azi-noapte la baza blocului situat in zona Garii de Nord, habar n-aveau ca femeia decedata pe caldaram este o cantareata. Un vecin in varsta le-a explicat mirat cine era Malina Olinescu. Oamenii au tresarit doar la argumentul „fiica Doinei Spataru”. De la liceeni pana la cei de 25-26 de ani, rar sunt cei care i-au ascultat melodiile sau au auzit de Malina la televizor.

Aceasta e adevarata drama a femeii de 37 de ani, care a ales sa se zdrobeasca azi-noapte de caldaram, amplificata, probabil, si de despartirea de iubit. Vedeta de la 5 ani, cu parinti-vedete, crescuta intre vedete, Malina nu a stiut, nu a putut si nu a fost ajutata indeajuns sa se adapteze vremurilor. Si a tras cortina peste viata, pentru ultima data printr-un gest public: sa scrie ziarele, sa faca dezbateri televiziunile!

Dumnezeu s-o odihneasca!

Despre cariera ei, cititi aici!

3 păreri la “Malina Olinescu, vedeta prin moarte

  1. Bibliotecaru

    Dumnezeu să o ierte!

    Chiar dacă nu eram chiar un fan, o ascultam cu plăcere. Îmi plăcea şi faptul că tabloidele nu au scris niciodată ceva de scandal despre domnia sa.

    Încep să cred că vedetele încep să fie lovite de sindromul Mădălina Manole. O fată foarte frumoasă… păcat.

  2. Isabela

    Doamne,fata asta era depresiva.O femeie care se arunca de la etaj se uraste.Din pacate, ea avea antecedente in familie,tatal ei s-a sinucis identic,asta spune multe despre istoricul medical al ei…In general, anumite boli psihice se transmit ereditar, la fel ca si cancerul…Depresia este cancerul sufletului..D-zeu sa o ierte..

Lasă un răspuns