Familia a schimbat ora inmormantarii regizorului Alexandru Tocilescu

Astazi, actori, regizori, senografi, operatori, oameni de cultura si iubitori de arta vor merge sa-i conduca pe ultimul drum pe cei doi mari regizori rapusi de boala, la o distanta de o zi unul de altul. Rudele lui Alexandru Tocilescu fixasera deja ziua, ora si locul inmormantarii atunci cand s-a anuntat decesul lui Andrei Blaier. Totul fusese programat pentru sambata, ora 12, la Cimitirul Bellu.

Ieri, insa, cand lumea artistica era in periplu intre locurile in care fusesera depuse sicriele marilor disparuti, s-a aflat ca si Andrei Blaier va fi inmormantat sambata, la ora 12.00, la Cimitirul Bellu Catolic. Cei mai multi dintre artisti si-au exprimat dorinta de a participa la ambele ceremonii funerare in semn de ultim omagiu adus celor in ale caror filme sau piese de teatru au jucat. Chiar daca cimitirele Bellu Ortodox si Catolic sunt despartite doar de un gard, nimeni nu ar fi putu alerga de colo-colo ca sa fie prezent la ambele ceremonii. De aceea UNITER a facut demersurile necesare, iar familia regizorului Alexandru Tocilescu a acceptat sa inceapa slujba de inmormantare la ora 13.00.

Din acest motiv, vin si va anunt rectificarea programului, deoarece, anterior, scrisesem ca regizorul Tocilescu va fi ingropat la orele 12.00.

Dumnezeu sa-i odihneasca!

O părere la “Familia a schimbat ora inmormantarii regizorului Alexandru Tocilescu

Lasă un răspuns