Ii invatam pe copii sa ajute copii

copii gradi

Copiii din „Căsuța piticilor” au muncit pentru Mario!

A darui nu inseamna sa oferi un lucru material, a darui cu adevarat, nu vine doar dintr-o fapta palpabila, ci si din gandul de bine, pe care il trimiti spre acel semen, care are nevoie. Un necunoscut are aceeasi nevoie de tine, ca si cel pe care il cunosti. Cand daruim dam din suflet si primim tot mai mult dupa aceea. Cand doar primim fara sa daruim, pierdem din suflet. Cu cat dai mai mult cu atat primesti mai mult. Nu trebuie sa  asteptam sa primim la 2 secunde dupa ce am daruit, pentru ca nu se va intampla. Nici acel om caruia  i-am daruit nu a primit la 2 secunde dupa ce si-a dorit, dar a primit cand a avut mai mare nevoie.

Acesta este mesajul transmis de cadrele didactice din Gradinita „Casuta piticilor” copiilor pe care ii au in grija si parintilor lor. Este ideea de la care au pornit un proiect caritabil pentru a-i invata pe prichindei ca pe lume exista si copii care sufera, iar ei ii pot ajuta. Proiectul educatoarelor a fost aprobat de Inspectoratul Scolar al sectorului 1 Bucuresti, apoi toata lumea a trecut la treaba! Asadar, vă invit la o nouă etapa a proiectului „Copiii ajuta copii” din cadrul campaniei „Din inima pentru copii”. De data aceasta ne vor fi alături prichindeii acestei unei grădinite. Doamna director Cristina Cojocaru de la „Căsuța piticilor” și colectivul ei i-au invatat pe copilașii să deseneze și să confecționeze obiecte frumoase, ce vor fi vândute în cadrul unei expoziții. Banii obtinuți vor fi donați pentru un băiețel bolnav inclus în campania „Din inimă pentru copii”. E vorba de Mario Mocanu, de 5 ani, din Ploiesti, care nu aude și care are nevoie de proteze. Acestea costa 9.000 de lei, iar parintii sunt foarte saraci. Povestea lui am publicat-o in Click!

Fiți alături de noi și veniți azi și mâine să vedeți minunățiile ieșite din mânuțele piticilor, la grădinița de lângă Piața Domenii, str Elena Clucereasa nr 57-61! Expozitia e deschisa intre orele 10 si 19.

obiecte

O părere la “Ii invatam pe copii sa ajute copii

 1. gabriela tomuta

  Buna ziua.
  Astazi m-am trezit in birou cu o fetita de 17 ani care cerea ajutor banesc pentru sora ei de 10 ani bolnava de stenoza valvulara pulmonara si care trebuie operata in luna februarie in strainatate dar are nevoie de suma de 10.000 euro.
  Copilul se numeste Todoran Andreea este din Medias judetul Sibiu.
  Si eu sunt un om obisnuit, nu stiu unde sa apelez. Va rog, ajutati-ma s-o ajut.
  Adresa mea de mail este maia_1966@yahoo.com

Lasă un răspuns