Daniel, un înger…

Dragi prieteni virtuali! Micutul Daniel Drăgoi s-a stins duminica noaptea, pe un pat din spitalul Fundeni. Dumnezeu şi-a chemat îngerul la el şi s-a înduioşat de suferinţa lui.

Nu ştiu ce s-a întâmplat, fiindcă ultimul RMN, făcut acum 2 luni, arata că totul e bine, că acele teribile celule canceroase fuseseră topite de citostatic. A mers acasă cu mama, apoi a început să se simtă rău. S-au întors în spital, dar…

Vă mulţumesc tuturor celor care v-aţi implicat să-l ajutaţi pe Daniel şi dăruiţi-i un ultim gând, mâine, când lumânările îi vor veghea mormântul!

Îmi pare rău că v-am dat această veste tristă, dar mai vreau să ştiţi că tot ce i-am dăruit împreună de aproape un an i-a făcut viaţa mai frumoasă. Daniel s-a simţit şi el un copil fericit în lumea jucăriilor şi n-a mai rabdat de foame.

3 păreri la “Daniel, un înger…

  1. hermina

    atat de trista ma simnt auzind aceste vesti tragice imi pare atat de rau DUMNEZEU SA.I ODIHNEASCA SUFLETELUL IN LINISTE….intr-o situatie atat de critica am fost si eu pusa durerea cea mai mare o poarta mamicuta acestui ingeras…DUMNEZEU SA FIE ALATURI DE INTREAGA LUI FAMILIE SA LE DEA PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE…CONDOLENTE

Lasă un răspuns