Nicolae Manolescu îşi lasă nevasta

„A innebunit lupu ?”, ai zice când citeşti o asemenea ştire.

Nicolae Manolescu divorţează la 72 de ani, informează Cancan. Pentru un scriitor şi critic boem ca Manolescu, chiar dacă acum reprezintă România de la Paris în cadrul misiunii UNESCO, împărţitul lingurilor şi al lenjeriilor de pat nu mai înseamnă nimic.

4 păreri la “Nicolae Manolescu îşi lasă nevasta

 1. Niet Freedom

  N-ai dumneata grijă. Manolescu e generos și „boem”, a lăsat și lingurile și lenjeria, probabil și mașina, și a ales libertatea. Ca 72 de ani ca și la 22 libertarea e mare lucru!

 2. Alisia

  O stiu din vedere pe Ioana,fosta Manolescu,pe numele de fata Muntean…Mama ei este profesor universitar in cadrul UNIVERSITATII DE VEST TIMISOARA,catedra de Psihologie…
  Nu-mi pot imagina cum o mama si-a lasat propriul copil,unica fiica prada unui mosulica fie el diplomat,om de cultura,etc…O diferenta de peste 40 ani mi se pare ingrozitoare,dar…dorinta de marire a mamei este inimaginabila…Mult noroc Ioana.

 3. Alisia

  Ioana este o persoana eleganta prin tot ce tine de aceasta insusire…Nu este cazul de impartitul strachinilor si al cearceafurilor…Poate ma-sa vrea ceva…Tanti Caisa,Ana Muntean s-a purtat atat de urat cu fica ei toata copilaria si adolescenta…de aceea,nici nu ma mir ca a cautat protectia si caldura pe care acest domn i-a oferit-o….

 4. Lup Alb

  Ma mira intotdeauna ultimul refugiu moralizator: varsta individului.
  Am intalnit ingrozitor de multi oameni deja batrani la 25-30 de ani si am avut incantarea sa intalnesc tineri exuberanti la 65-75 de ani.
  Conteaza varsta sau dorinta omului?
  BTW, nu, n-am innebunit. 🙂

Lasă un răspuns