Ascultă ultima piesă a trupei Deepside Deejays!

Cei trei băieţi de la Deepside Deejays, Răzvan, Alex şi Silviu au lansat miercuri seara, în exclusivitate pe Click.ro, noul lor single, „Stay With Me Tonight” despre care oameni de radio şi casa lor de discuri, Mediapro Music, spun că va fi un hit mai mare decât „Never Be Alone”. Asta în condiţiile în care „Never Be Alone” este un mare succes internaţional, piesa fiind licenţiată şi ascultată în lumea întreagă.

Drept urmare, cei trei băieţi au avut concerte în Monaco, Grecia, Cipru, Italia, Rusia, Ucraina, Albania, Belarus, Kazahstan, Ungaria. În România, „Never Be Alone” a fost si numele unei actiuni umanitare pe care am desfăşurat-o în liceele bucureştene împreună cu un grup de elevi  de la Colegiul “Gh. Lazăr”, iar melodia ca atare a fost 3 săptămâni consecutiv cea mai difuzată piesă românească pe radio şi tv. Băieții ne-au permis să o folosim și ca imn al proiectului cu acelasi nume, iar piesa place extrem de mult. Alex, Răzvan si Silviu au devenit prietenii mei si ai campaniei ”Din inimă pentru copii”, ei urcand de multe ori pe scena in cadrul unor concerte caritabile.

Despre noul lor single spun: ” Este o piesă de dragoste, în stilul nostru, dar care are şi câteva surprize pe care vă invităm cu drag să le descoperiţi”.

A, si inainte sa ascultati melodia, sa va mai spun ceva! Membrii trupei sunt toti trei absolventi de Conservator, sunt compozitori si producatori.

Ultima piesă marca Deepside Deejays!

Lasă un răspuns