Cazul Cristina Verona va ramane un mare mister, ca o crima perfecta?

De ce pentru mine moartea jurnalistei Cristina Verona ramane suspecta!? Sunt prea multe coincidente in acest caz, caruia i s-a pus prea repede un verdict bazat doar pe un minimum de probe. Iata-le!

–          Ii dispare cainele, Rita, cu putin timp inainte de tragedie

–          Atacul de panica si plansul de o zi si jumatate, relatate de vecina mamei din Dr Taberei. Poate a fost amenintata, nu era doar manifestarea unei depresii?

–          Isi schimba cu o zi inainte de moarte statusul de pe fb, anuntand ca se afla intr-o relatie. Era o masura de a se proteja, de a anunta ca nu e singura?

–          Lectia Dominique SK a aratat ca, daca ti se cunosc obiceiurile, frustarile, mediul in care te misti si slabiciunile, in jurul tau se poate construi orice scenariu

–         Cristina Verona reclama la Politie, pe 30 iunie, ca i s-a furat identitatea pe net, adica cineva isi facuse cont cu datele ei, dar acest aspect este relatat trunchiat si prezentat ca o dovada a nebuniei jurnalistei

–          Dupa cinci zile de la deces, cand pielea cadavrelor era crapata de parca ar fi existat taieturi de cutit, e imposibil ca legistii sa descopere posibile echimoze sau vanatai provocate de o eventuala imobilizare a Cristinei pentru punerea ei intr-un lat si spanzurarea de calorifer. (Nu e nici o fabulatie, imaginatie filmografica sau de roman politist. Ca jurnalist de investigatie am scris, in anii 1992-1993 despre o crima comisa in acest mod de o femeie, intr-un apartament din Bucuresti. Cativa ani mai tarziu s-a dovedit ca ucigasa era criminal in serie. Poate procurorii si politisti mai batrani isi amintesc de cine vorbesc.)

2 păreri la “Cazul Cristina Verona va ramane un mare mister, ca o crima perfecta?

  1. Dorina

    Da, impartasesc in totalitate opiniile tale Simona! Cristina, ne era genul de om care sa comita o crima, dublata de sinucidere. Daca nu are pe nimeni care sa insiste in linia unei crime, totul va fi trecut in ” contul moartei.”
    Vorbim.

Lasă un răspuns