Ion Cristoiu si peste 100 de jurnalisti, la o sedinta de sumar

Astazi nu mai avem o redactie comuna. Totusi, dupa 19 ani de la lansarea celui mai popular si incisiv ziar al Romaniei de dupa 1989, o mare parte a redactiei Evenimentul zilei Bulina rosie s-a reunit intr-o sedinta de sumar, avandu-l la pupitru pe Ion Cristoiu. Omul care a creat cel mai puternic „cotidian de informatie”, a imprimat echipei „spiritul Bulina rosie” si a schimbat destinele unor tineri in care clocotea dorinta de a schimba fata tarisoarei abia iesita din comunism. Am fost lasati pana in 1997 sa muscam din norul pufos al democratiei.

Relatari si fotografii de la reuniunea de ieri, pe care am organizat-o la restaurantul Moments de langa Palatul Copiilor, am sa le postez pe blog, pe masura ce apar. Am colegi si cititori care nu au cont de facebook!

Mihnea Petru Parvu, in Evenimentul zilei de azi:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/evenimentul-zilei-ion-cristoiu-in-sedinta-de-sumar-cu-vechii-bulinari-la-crasm.html

mihnea petru parvu si ion cristoiu

Ion Cristoiu si Mihnea Petru Parvu

numarul pilot al Bulinei

Revazand numarul pilot al Evenimentului zilei. Maestrul si adjunctii sai. De la stanga la dreapta: Dan Andronic, Simona Ionescu, Sorin Rosca Stanescu si…un pic din Mirel Curea si Gabi Rusu

3 păreri la “Ion Cristoiu si peste 100 de jurnalisti, la o sedinta de sumar

 1. GS

  Misto! Dimineata, la cafea, Evenimentul Zilei. Asa era. Apoi, un ziar care, dupa raspandirea echipei, s-a dizolvat in anonimat. Amintindu-mi cam tot ceea ce a realizat Ion Cristoiu in presa scrisa, publicatii cu tiraj, publicatii citite, ma intreb cat de fragile i-au fost realizarile daca cele mai multe nu i-au supravietuit. Sau, simtind declinul, le-a abandonat el?!

 2. marius tuceanu

  La crâşmă. Asta ati uitat sa mentionati. Apropos: 19 ani ? ce cifra rotunda…

 3. Simona Ionescu Autor articol

  Marius, la 20 de ani face toata lumea. Am vrut sa fim si aici originali! E vreun decret ca trebuie sa sarbatorim cu totii doar la deceniu?!
  La crasma, da! La un restaurant cochet – Moments – de vizavi de Palatul copiilor, unde sambata si duminica parintii isi aduc copiii, dupa plimbarea prin Parcul Tineretului, ca sa manance! Ar fi trebuit sa inchiriem redactia unui ziar?! :))

Lasă un răspuns