N-am fumat de 10 zile un Kent!

Nici mie nu-mi vine sa cred! Am schimbat tigara electronica cu una meseriasa, pe care nu o incarc decat noaptea, dar am, oricum, si rezerva.

Arata mai degraba a rimel decat a tigara, dar e foarte bine facuta. M-am obisnuit cu ea si n-am fost tentata sa imi mai aprind vreun Kent 4. Am facut economie de peste un milion de lei si, important!, ma simt excelent.

09022011

8 păreri la “N-am fumat de 10 zile un Kent!

 1. Bibliotecaru

  😆
  Eu m-am lăsat de tot de fumat, economiile au fost şi mai importante… Numai că, nu ştiu de ce, nu prea am văzut mai mulţi bani.

  În altă ordine de idei…
  Ştie cineva de ce pe site-ul preşedintelui României ultimul comunicat de presă este din 07 februarie 2011 (ceva cu ambasadori)? De atunci preşedintele nu a mai făcut absolut nimic?

 2. simona ionescu

  1. Biblio, felicitari! Eu inca nu reusesc sa ma las si de abureala! Dar economii am facut! un milion doua sute in 10 zile, numai eu. Sotul fuma 2 pachete, dar tot mai pufaie vreo 5 pe langa aburitoare! In 10 yile, ne+am scos investitia. Deci economiile sunt esentiale!
  2. Buna observatia cu site-ul prezidential. Sa facem valva, poate aflam!

 3. Neveu

  Felicitari pentru pasii facuti pe drumul cel bun!
  Am lasat tigarile acum vreo 19 ani.
  „Cold turkey”.
  Un importantant pas spre reusita al proiectului „hai sa ne lasam de fumat” a fost ca, atat nevasta-mea cat si eu am renuntat simultan, la rugamintea baietilor nostri care pe atunci erau doi pici simandicosi.
  Al doilea pas, la fel de important a fost ca ne-am spus incontinuu:
  „NU VREM” sa mai fumam vreodata, si NU VREM sa ne mai facem rau vreodata cu mainile si banii proprii!

  Sunt aceste puncte pe agenda voastra?

Lasă un răspuns