Bloggeri si vedete la cafeneaua Starbucks

Pregatiti-va sa vedeti poze! Poze cu bloggeri si cu vedete de la un eveniment monden, sa zicem, desi e, in esenta, comercial suta la suta. N-am sa incep sa va spun ca-s fan Starbucks, ca nu-s. Nu ca nu mi-ar placea cafeaua al carei brand a innebunit o lume! Nu, ci pentru ca acolo nu se fumeaza ca sa nu strici aroma cafelei. Acum, ca am descoperit surogatul numit tigara electronica, voi calca mai des prin cafenelele Starbucks, fiindca-mi plac la nebunie bauturile lor cu caramel si cafea fara cofeina. Si poate devin si fan.

Sa revin de unde am plecat, adica la poze. Le-am facut zilele trecute, cand am fost invitata la deschiderea noii cafenele Starbucks de la Mall Vitan. Puhoi de lume, ca la orice eveniment unde gazdele isi dau interesul sa-si prezinte oferta. Noroc ca localul are si etaj si o capacitate de 200 de locuri! Bloggerii sus (m-am bagat si eu intr-un colt, la supraveghere), vedetele si presa mondena, jos. Fiecare si-a luat informatiile care l-au interesat si a socializat cu cine s-a putut. De rasfatat ne-am rasfatat cu totii, cu cafele delicioase, sandvisuri si prajiturele deosebite. Si ne-am simtit chiar bine-bine intr-o cafenea in care s-au investit 350.000 de euro si de care reprezentantii greci ai Starbucks ne-au marturisit ca-s tare mandri.

Arhi, Chinezu si Victor Kapra invata sa bea cafeauaArhi, Chinezu si Victor Kapra invata sa bea cafeaua Strabucks. Ceasca se tine acoperita cu mana, sa nu zboare aroma cafelei, apoi se soarbe lichidul cu zgomot.

Stefanos Aravanis, Elefteria Kallitsa, Simona ionescu si Dana Lascu 20.01.2011Stefanos Aravanis, Elefteria Kallitsa, Simona Ionescu si colega mea de la Adevarul de seara, Dana Lascu

Andrei Ciubotaru si Iulius ConstantinescuBloggerii Andrei Ciubotaru si Iulius Constantinescu

Florin Piersic junior 20.01.2011Florin Piersic jr., un om cu care mi-a facut placere sa discut la o cafea

Jim Brandon, director Starbuck pe Romania, Bulgaria, Grecia si CipruJim Brandon, director Starbuck pe Romania, Bulgaria, Grecia si Cipru. Foarte mandru de reusitele sale in afacere.

Rita Muresan cu fetitele ian 2011Rita Muresan, candva manechin, si fetitele sale.

Marijuana ne-a dat brataraMarijuana ne-a dat una din bratari pentru licitatia caritabila in favoarea copiilor bolnavi

Chinezu si Arhi, euforici dupa doua cafele StarbucksCelebrii bloggeri Chinezu si Arhi, euforici dupa cafelele Starbucks consumate.

6 păreri la “Bloggeri si vedete la cafeneaua Starbucks

 1. Petrisor

  „Celebri bloggeri Chinezu si Arhi”, hai lasa-ne frate cu celebritatea asta de invocata la 5 minute. Da, stiu, voi fi catalogat un invidios.

 2. simona ionescu

  Petrisor, nu invidios! Doar vrei sa te faci remarcat. Bine asa, dar eu nu-s de dus cu presul! Daca nu-ti plac anumiti oameni, esti liber sa-ti exprimi opinia, dar nu l-a modul ca daca o pata e alba, tu tipi la toti ca e neagra. Baga un argument acolo, ca sa te faci credibil. Cu alte cuvinte, schimba strategia!

 3. Petrisor

  Draga Simona, tin sa te anunt ca nu vreau sa ma fac remarcat, doar mi-am spus punctul de vedere. Crezi ca as vrea sa ma fac remarcat pe blogul tau sau as putea sa ma fac remarcat pe al tau jurnal? Spune-mi carev dintre cei de mai sus sunt celebri. In fine, chestia este ca TU trebuie sa treci peste anumite chestii. Eu am trecut

 4. simona ionescu

  Iti aratam de ce sunt cei mai cunoscuti bloggeri. Dar parca esti pus pe harta! E problema ta daca nu-ti plac. Iar eu nu incerc sa-ti spun nimic din ce presupui tu.

Lasă un răspuns