Pana cand n-a fost numit la Ministerul de Interne, nici dracu nu auzise de Traian Igas, daca-l exceptam pe Andrei Tinu cu care actualul ministru al politistilor se razboise pe langa Arad, in campania electorala de la parlamentare.
Ieri dimineata, cand functionarimea fierbea pe holurile de la Finante, domn ministru Igas a convocat jurnalistii la o intalnire… de cunoastere si schimb de idei. A adus cu el si toti purtatorii de cuvant din institutiile din subordine. O ziarista a remarcat ca lipseste celebrul comunicator al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, si a intrebat de ce nu-i. Replica urmasului lui Blaga i-a last siderati pe toti cei prezenti: „Dar de ce intrebati? Doamnele duc lipsa de Ciocan?”.
L-am intrebat pe Christian Ciocan de ce a lipsit de la intalnirea cu presa, unde colegii lui au fost prezenti. Mi-a spus ca nu a fost convocat.
s-a smecherit si hutzupanul asta?
E şi asta o formă de slugărnicie faţă de Pulimea Sa. De ce să nu-i imite stilul? De ce să nu fie mârlan cu femeile? Doar suntem o ţară de machomârlani!
Cred că turbează băsescu! Asta-i o replică anume făcută pentru el. Şi i-a suflat-o mârlanu’ de la Interne!
Renata, astia toti sunt „spirituali”. Musiu Traian e finul finului Nasului….
La asa „ziaristi” asa replica
Mesaj catre comunicatorii puterii: tara nu se conduce la televizor!
Vali, oare ce ai vrut sa exprimi aici, „cititorule”?
cand ma opresc din ras, am sa incep sa plang!
Ce rele/rai sunteti! Nu e vina lu Ciocan ca il cheama asa.
Alo, Marica, nu noi am facut misto de numele lui Ciocan ci ditamai ministru! Ca sa nu zic de-a dreptul ca a fost mitocan cu ziaristele prezente la conferinta!
„Adevărul TV” a primit undă verde de la CNA
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat, marţi, printr-un vot unanim, licenţă audiovizuală prin satelit societăţii Adevărul Digital Media SRL Bucureşti pentru „Adevărul TV”. O investiţie de 37,5 milioane de euro, având ca acţionar majoritar (95%) Adevărul Holding, şi 5% – Tipomedia, „Adevărul TV” va avea un program generalist cu difuzare naţională de 24 de ore. Potrivit dosarului înregistrat la CNA, postul de televiziune ar urma să difuzeze programe proprii (50%) şi cumpărate (50%). Televiziunea pe care Dinu Patriciu o va lansa va îngloba astfel radioul, printul, televiziunea şi internetul şi va funcţiona parţial ca o casă de producţie cuprinzând o doză de interactivitate. Proiectul va fi o „fabrică de conţinut”, care va produce tot ce intră în zona unei case de producţie: ştiri, divertisment, documentar. Peter Imre, director general al companiei Adevărul Holding, a afirmat că trustul de presă pe care îl reprezintă este cel mai mare din România, misiunea pe care şi-a propus-o fiind aceea de a deveni „cea mai influentă, profitabilă şi respectată companie integrată de media din România”. El a anunţat că Adevărul Holding va avea o redacţie funcţională la Bruxelles, un avanpost condus de Ovidiu Nahoi, care va reflecta activitatea parlamentarilor români de acolo, activitatea legislativă şi viaţa culturală a capitalei culturale a Europei. Narcisa Iorga a cerut reprezentanţilor postului să precizeze dacă va păstra grila prezentată CNA, Peter Imre dându-şi cuvântul că aceasta va fi păstrată. „Nu am de ce să schimb ceva ce am gândit să fac cu colegii mei acum două zile sau acum două săptămâni”, a spus el. Alexandru Sassu, directorul general al Departamentului radio-TV al Adevărul Holding, a precizat că Adevărul nu este interesat să cumpere, ci de parteneriate. El a menţionat că politica nu este primul deziderat în talk-show-urile de la „Adevărul TV”, ci problemele sociale, de interes general. De asemenea, răspunzând unei întrebări a lui Gelu Trandafir, Sassu a precizat că „stilul Click” nu va fi preluat la televiziune, acesta fiind doar furnizor de informaţie pe „masa comună”.
-AGERPRES-
Buna seara doamna Ionescu.Nu stiu de ce strigati „Alo”, nu vorbim doara la telefon.
Ba da, va bateti joc de numele comisarului Ciocan pentru ca asociati cu vulgaritate. Daca il dati in judecata pe ministru,nu castigati. Mai degraba el ar câstiga,tocmai l-ati facut mitocan.Sinteti intre ciocan si nicovala 🙂
Pingback: Marieta: Aşchia nu sare departe de Traian Băsescu
Traian Igaş are din ce în ce mai des câte ceva de spus. Motiv pentru care fie convoacă mass-media la conferinţe de presă, fie transmite comunicate, pentru a-şi mediatiza gândurile politice. Să comunici prin intermediul presei cu alegătorii nu este o activitate condamnabilă, din contră. Dar când temele alese diferă de la o zi la alta într-o asemenea măsură încât ai putea crede că domnul Igaş este doctor în toate, merită să arunci o privire peste CV-ul deputatului PD-L, care mai nou aspiră la fotoliul de senator.
Astfel, deşi născut în 1968, Igaş a reuşit să-şi finalizeze studiile superioare abia în anul 2003, la Universitatea fantomă patronată de Aurel Ardelean. Conform biografiei postată pe pagina sa de internet, alegătorii nu au voie să ştie cu ce s-a ocupat actualul deputat înainte de 1990. După Revoluţie însă, el apare ca şi administrator al unei organizaţii non-guvernamentale. Atsa până în anul 1996, când a fost angajat director la o firmă de tâmplărie din Pecica. După patru ani, firma repsectivă a dispărut în eternitate, iar activele sale au ajuns în posesia lui Igaş, care şi-a deschis propriul atelier de tâmplărie. Afacerile cu geamuri, uşi şi mobilier – vândute în cantităţi impresionante Primăriei Pecica, aflată în mâinile ocrotitoare ale colegului său de partid Iustin Cionca – au cunoscut un asemenea avânt încât în anul 2003, pe atunci consilierul judeţean Traian Igaş a cumpărat la marginea oraşului Pecica o pescărie.
Din 2004, Igaş este deputat în Parlamentul României, unde a ajuns graţie refuzului de a candida al fostului şi actualului consilier local municipal Florin Manta, al cărui salar era (şi) în anul 2004 mai mare la Centrul de Dirijare a Zborurilor decât ar fi câştigat, legal, la Camera Depuaţilor. Iată, aşadar, că în biografia deputatului nu găsim nimic spectaculor, cu excepţia licenţei în ştiinţe juridice şi a masteratului în administraţie, ambele obţinute, cum s-ar spune, la bătrâneţe, adică în 2003 respectiv 2006, iar în 2007 a început construcţia unui hotel (sau motel) la intrarea în Pecica dinspre Arad.
Pingback: polimedia.us/fain/