Marea surpriză a toamnei: Serile ”Din inimă pentru copii”! Vedetele vă servesc cina

Am demarat Serile ”Din inima pentru copii” la restaurantul ”Puțin din tot” din centrul Capitalei: 12 vedete și personalități ale vieții publice se vor transforma pe rând în ”ospătari” și vor întreține atmosfera în fiecare joi, în acest local. Muzica de jazz al lui Marin Petrache Pechea va fi un bonus încântător. Serile ”Din inimă pentru copii” vor începe în această săptămână și se vor întinde până în luna decembrie.

Monica Tatoiu, Peter Imre, Liana Stanciu, Dana Nălbaru, Leonard Doroftei, Oana Lis, Crina Matei, Sânziana Buruiană, DJ Harra, Liviu Vârciu, Cristina Șișcanu și Emil Mitrache sunt VIP-urile care au acceptat cu inima deschisă să ajute copiii grav bolnavi, incluși în campania ”Din inimă pentru copii”. 10% din încasările restaurantului din acea seară vor fi donate acestor micuți.

Vineri seara, o mare parte a vedetelor au exersat puțin în localul de lângă Foișorul de foc (bd. Pache Protopopescu nr 27). Monica Tatoiu și Liana Stanciu s-au descurcat perfect în bar. Oana Lis a scăpat de ghips și a promis că va fi în formă perfectă până când îi va veni rândul să muncească în folosul copiilor. Sânziana Buruiană şi DJ Harra au mărturisit că nu sunt prea îndemânatice la purtatul farfuriilor, dar că sunt sigure că ospătarii restaurantului le vor fi de folos. Despre Liviu Vârciu nici nu se pune problema că nu se va descurca în faţa clienţilor, după ce a trecut prin telenovelele ProTv-ului!

La mica reuniune de lansare a ideii, au fost prezenti si trei bloggeri, fiindca, nu-i asa, on-line-ul e al nostru! I-am zis Chinezului, că-l știu inimă sensibilă (deh, tătic de doi copii!), să vină să ne ”vadă” proiectul. L-a adus cu el și pe Adrian Ciubotaru, frumosul blogger brunet și autor al magnificului proiect ”Lecturi urbane”. O reală plăcere. Și, în sfârșit, am reușit să-l cunosc și pe clujeanul Andrei Crivăț altfel decât din povestirile lui Adi Hadean și ale Chinezului! E așa cum ziceau ăștia doi: fain! Pleca într-o expediție cu Bobby Voicu, așa că o mică haltă în București i-a permis să bea și cu noi o bere.

Ce să vă mai spun? A fost o seară agreabilă și sper să avem succes cu noua noastră acțiune în sprijinul copiilor bolnavi. În fiecare zi de miercuri veți afla din Click! care e vedeta ce vă va aștepta joi, de la ora 19.00, la restaurantul ”Puțin din tot”.

O părere la “Marea surpriză a toamnei: Serile ”Din inimă pentru copii”! Vedetele vă servesc cina

Lasă un răspuns